Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Па искрено, многу летна во облаци дека Јувентус ќе биде лагано шампион, Салах ако ја задржи формата, а Џеко е стварно добар голгетер, Рома ќе има подобар напад од Јувентус... Јувентус сезонава има среќа што го задржи Погба инаку растур систем ќе беше...
Можеби ама и ти ептен си летна во облаци со абсурдни постој како 'распад система' и остало што ме води во впечаток дека си го гледал само финалето ЛШ и дербито против товјот клуб.

Лани Пирло и Видал беа срање цела сезона. Видал до Март имаше забораено фудбал да игра, за Пирло не ни коментирам. Переира одлично покриваше за Видал не се ни забележваше нити се осеќаше отсуството негово во тимот. Ако некој би фалел тоа е Тевез али Дибала досега ги оправдува очекувањата и да не ги оправда Манџукич во апсолутно ништо не е полош од Џеко, Мората е еден од најдобрите напаѓачи моментално во Европа а Дибала еден од најдобрите младинци така да и тоа ти е онака речено само или ајде твое мислење си и е и се ок ама ова распад система ниакква вода не ти држи.

D

Darko_ufo

Гостин
Не знам според мене Погба, Видал, Тевез и Пирло беа душата на овој новиот Јувентус, и требаше да се одкажат само од Пирло, ама Тевез и Видал па побараа сами да си одат па од една страна добро е што ги пуштија лошо е со сила да ги држиш. Според мене Јувентус ќе биде ослабен за Дибала нејќам да почнам да зборам, немам време да се расправам со 2000 навивачи на Јувентус (според мене ќе биде flooop како Итурбе во Рома) ама ќе видиме ќе покаже сезоната... Ќе праиме муабет после 10-12 кола во Сериа А.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Не знам според мене Погба, Видал, Тевез и Пирло беа душата на овој новиот Јувентус, и требаше да се одкажат само од Пирло, ама Тевез и Видал па побараа сами да си одат па од една страна добро е што ги пуштија лошо е со сила да ги држиш. Според мене Јувентус ќе биде ослабен за Дибала нејќам да почнам да зборам, немам време да се расправам со 2000 навивачи на Јувентус (според мене ќе биде flooop како Итурбе во Рома) ама ќе видиме ќе покаже сезоната... Ќе праиме муабет после 10-12 кола во Сериа А.
Зато ти реков не се согласвам али го поштовам мислењето твое, а не се согласвам поради ова :

Видал и Пирло не се никаков губиток моментално тоа се докажа лани кога и двајцата немаа скоро никаков удел во играта Видал дури можеше и црвен да јади во финалето, Тевез е губитокот али сигурен сум дека надомесетено ќе е со Дибала а и со новиот Треквартиста кој ќе го донесат.

Имаше право да се сомневаш во Дибала фала богу една сезона пукна али толку многу трчаа по него што сигурно има нешто, од друга страна истото е и со Салах на 5 утакмици пукна со Виола и го снема чоекот тотално дали беше до лоша тактика или позиција не знам ќе видиме оваа сзона.

Итурбе и Дибала воопшто не се исти играчи за да го споредиш случајов, Итурбе цела своја досегашна кариера се потпира на својата брзина.

Али Манџукич е напаѓачиште сигурен сум дека сезонава 15-20 голови ќе дај.

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
za Roma sum , ama Juve si e glaven favorit normalno :)) Sepak vaka ili onaka 4 god po red se sampioni u italija, iako kazav i pak ke kazav da se zemat digne, 2 stopera i bruno peres, Roma ke ima najkompletna ekipa ubedlivo , so strasen prv sostav i solidni zameni na sekoja pozicija.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
698
Поени од реакции
2.456
Интер освојува оваа година. Икарди е еден од најдобрите напаѓачи моментално во светот, Ковачиќ е еден од најдобрите плејмејкери во светот, Кондогбија е еден од најдобрите ДМ во светот, Ханда е еден од најдобрите голмани во светот, Миранда е еден од најдобрите дефанзивци во светот, Муриљо е еден од најголемите таленти во светот, Јоветиќ е еден од најдобрите напаѓачи во светот, Хуан исто еден од најголемите таленти, Медел освои Копа Америка пред еден месесц и најбоље ДМ беше. Реално еден од најдобрите тимови во светот сме моментално, ќе пркнеме оваа сезона и лагано освојуваме.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Односно ќе му ги издупиме глајте на сите:busi:...ама почнуваме после второто коло бидејќи ќе играме против ебаниот Герман Денис кој сигурно ќе ни стегни 2 голчиња

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.258
Поени од реакции
13.201
Интер освојува оваа година. Икарди е еден од најдобрите напаѓачи моментално во светот, Ковачиќ е еден од најдобрите плејмејкери во светот, Кондогбија е еден од најдобрите ДМ во светот, Ханда е еден од најдобрите голмани во светот, Миранда е еден од најдобрите дефанзивци во светот, Муриљо е еден од најголемите таленти во светот, Јоветиќ е еден од најдобрите напаѓачи во светот, Хуан исто еден од најголемите таленти, Медел освои Копа Америка пред еден месесц и најбоље ДМ беше. Реално еден од најдобрите тимови во светот сме моментално, ќе пркнеме оваа сезона и лагано освојуваме.
Па коа може Мората да биде еден од најдобрите напаѓачи во светот,зошто па да не е точно ова ти шо го збориш :toe:
А па коа ке видиш и дека Инзаги боље играч од Батистута некои го напраиа тука,твојата теза држи уште поише :D[DOUBLEPOST=1439645790][/DOUBLEPOST]
Koвачич е баш тоа што ни треба, ама мислам дека Интер попрво ќе се распаднат него во Милан да го дадат. Остајте вие Пирло и Сидорф на времето, Интер беше во магла тие години и све можеше да им се земе, не се сеа нешто поарни, исти куртонски клуб е мање више, ама за Ковачич знаат дека вреди и дека барем во Милан не се дава.
Пошто вие не сте куртонски и пропаднат клуб,па ај сеа Интер ке го дупите :свиркам:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
, Мората е еден од најдобрите напаѓачи моментално во Европа .
Чоек дај не се заебавај, не е лош Мората ама и ти го направи Левандовски...реално Мората и во Интер моментално нема прва постава да фати,не пак да игра за посериозни екипи како Арсенал,Јунајтед,Валенсија,Атлетико Мадрид....

Сто пати ќе напоменам,продавањето на Мората беше одличен потег за Реал Мадрид бидејќи нема квалитет за таму па макар и 5 пати ги елиминирал од ЛШ...чоекот ќе се упропастеше таму и одлично што си замина како за него така и за Реал исто и за Јувентус

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Чоек дај не се заебавај, не е лош Мората ама и ти го направи Левандовски...реално Мората и во Интер моментално нема прва постава да фати,не пак да игра за посериозни екипи како Арсенал,Јунајтед,Валенсија,Атлетико Мадрид....

Сто пати ќе напоменам,продавањето на Мората беше одличен потег за Реал Мадрид бидејќи нема квалитет за таму па макар и 5 пати ги елиминирал од ЛШ...чоекот ќе се упропастеше таму и одлично што си замина како за него така и за Реал исто и за Јувентус
Сo тебе зa прoценa нa фудбaлери oдaмнa не рaзгoвaрaм

зaбoрaјв дa гo дoдaм oвa - еден oд нaјдoбрите млaди нaпaѓaчи.

Акo Јуве мoментaлнo кoј е вице шaмпиoн не е сериoзнa екипa тoгaш....

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Oзбилно ти ова? Башка забораваш дека Милан потроши скоро дупло повеќе од интер овој трансфер рок. Ај па и ти. Ќе го оправиме ние Ковачич. Ќе дојде во Милан ќе го напраиме светска класа како Пирло.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.420
Поени од реакции
25.312
Последниве 2 страни нивото на интелегенција на форумов опадна ненормално многу дури и влезе во минус. :facepalm:
Нема шанси :D Многу појако е вака, реално кој сака сериозно веќе да дискутира за фудбал овде во Серија А и да чита реферати.
Вака со доаѓањето на Нигерот, фалат уште - Мојот Надимак и Курназ Томче.
Серија А > Премиер лига темата :icon_mrgr:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Нема шанси :D Многу појако е вака, реално кој сака сериозно веќе да дискутира за фудбал овде во Серија А и да чита реферати.
Вака со доаѓањето на Нигерот, фалат уште - Мојот Надимак и Курназ Томче.
Серија А > Премиер лига темата :icon_mrgr:
Ќе биди јако годинава нема дилема :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Baska imame i novi cirkuzanti xD

Dzoni probuva da diskutira fudbaler i Devi go seche odma deka nejke so nego da zbori hahahaha xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom