Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Честито титула, успеав само второто полувреме да го следам поради глупавите ЕВН. Нека ни се множат трофеите, еве јадеше гомна за нас Мурињо и за се му се врати.

Arsenal-v-Chelsea-Community-Shield.jpg

:pos::pos::pos::jajce:

Жиру е Бензема за Волкот.Премногу е нежен Тео за централен напаѓач, неможе топка да задржи.Незнам какви планови има Венгер ама ми е страв дека Волкот ке е прва опција сезонава инаку не би му ја покачил платата за 40%.Нема веќе ни шпекулации за Агуеро у Реал и за Бензема кај нас.Од коњ (Жиру) на магаре (Тео) испадна ситуацијата.

10 –
Touches by Theo Walcott in 65 minutes
14,000 – Amount in pounds sterling Arsenal paid for each of those touches
3 – unsuccessful touches by Theo Walcott
1 – successful dribbles by Theo
5 – Passes by Theo
1 – Shot by Theo (header, saved)
1 – Assist by Theo
1 – Number of those “yeah but Theo makes runs which opens up space for his teammates” runs that Theo made, which Cazorla then passed into the space that Theo made, but he wanted Theo to be in that space and he wasn’t, because he made a run because he runs around a bit.
1 –Aerial Duels won by Walcott
65 – Minutes Theo played
3 – Shots by Arsenal when Theo Walcott was on the pitch

17 – Touches by Olivier Giroud
25 – Minutes OG played today
3 – Shots by Giroud
1 – Aerial Duels won by Giroud
1 – Unsuccessful touch by Giroud
1 – Dispossessed
2 – Clearances by Giroud!
10 – Passes by Giroud
8 – Number of shots Arsenal took when Giroud was on the pitch

Колку само има право дечково.Имаше уште едно-две интервјуа кадешто пак се што зборуваше,беше во потполно право.
Единствен што го следам од ова Арсенал фан тв.Најреален е.
Инаку парацетамол е за челзијашите.Имаше едно клипче кај што ги ребраше дека немаат историја.Нешто ја споредуваше нивната историја со добивка на лото.После тоа од Челзи фан тв правиле контра клип само за него,па и за тоа изедоа ремет.

Единствен што го следам од ова Арсенал фан тв.Најреален е.
Инаку парацетамол е за челзијашите.Имаше едно клипче кај што ги ребраше дека немаат историја.Нешто ја споредуваше нивната историја со добивка на лото.После тоа од Челзи фан тв правиле контра клип само за него,па и за тоа изедоа ремет.

Ај најди го тој клупот од Челзи.И они имат фан тв? Се интересно дај ако имаш ввреме и трпение.

Го немам гледано.Мо ги реметеше колу се напатени кога направиле клип за него.

Wenger confirms on BT Sport that Cech has been drilling into his teammates every day "I expect clean sheets"
[via @SamuelJayC]
Jack Wilshere is set to miss Arsenal first 2 league games. Danny Welbeck has returned to training - John Cross

По 2 пат,нек си ебе матер у пичка Вилшер со тие негови повреди!

Wilshere vekje stanuva hronichno bolen. Mislam deka nema nikogash da go vidime negoviot cel potencijal.

Гледам Санчез уште е на одмор, изгледа нема да го видиме ни на клупа до 3-4 коло.
Тоа баш и не ми се свиѓа, сепак ни е најдобар играч и може со еден потег да ја реши утакмицата.

Поубаво да не игра 3-4 утакмици отколку да се врати неодморен и да паузира пола сезона.

не заборавајте дека сезоната што помина изигра 60+ утакмици ако не се лажам

Акпом на позајмица у Хул,а знаете што кажа чичо за него.
Ајде мора напаѓач,мора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom