Фан Клуб: Интер

Голманот ни е крш, значи ич ја нема онаа сигурност што ја носи голман, да си речеш ајде бе на гол го имаме тој и тој и неаме гајле, не бе за нашиов мора да се тресам 90 минути да не му испадне топка од рака, да не остане закован на линија додека топка со 1 на саат му поминува до нога. Апла не сигурен голман, џабе му се и зицерите и пеналите што ги брани кога ќе прими гол што ни Син не ги прима.

А да видиш мене како ми беше кога прв голман ни беше Алмунија и замена Фабијански во најбољи дни.(најбољи дни 2009-2011,остај последни 2 сезони кај шо беше стварно ѕверка)
0:55 и 2:58 :brlav:
А за Алмунија ќе ти кажам само Белети матер у пичка (n)

џонтра мувло една небањата, да не бев ја кур од титула, ќе требаше велешаните да ги слушаме година дена, требаше да ти ја прифатам понудата после утакмица кога рече да не беше син ке го јадевме цела година очи ке си копав пред монитор, дај бе да ти го испушам ... барем еднаш, заслужи.
земал со ханда ме става у иста реченица, боље мајка да ми опцуеше.

онтопик. лапаме скудето сезонава, кур ве боли. :pistoldz:

и дај бе доете у фан клуб папаци, ако имате финансии, смеење е заебавање, идење у Милано, башка наредна година и на титула славење ке идеме. До душа и ја неам уште платено али тоа е друг муабет.

Ln7v2Eb.png

ke gi zima ovoj izglea peroti i perisic, ili mertens neznam, ama najverojatno dvajca igraci od napad ke nosi sto bi mozele da igraat i bocno ili ko vtori napagaci sto i ne e loso, so ogled deka go isfrli shaq, ja sum Za, mertens i perisic bi bilo preidealno, za lajic da ne zboram, peroti mi e znak ?, da ne jadam pred vreme gomna za nego, neam oformeno stav samo znam deka lani odlicen bese u onoj defektnion 343 sistem na gasperini.

GDS izlegoa so info demek mancini ne sakal letoska da go vadi maksimumot na timot za da iznudi plus novi igraci, neznam sto saka poveke od ova sto dojde, da, dobredojdeni se novi igraci toa sekako, ali neka ne preterue, mada mene licno bedno mi e infoto iako fakt e deka ova sto go igraa do sea e kurtasak, ubeden sum deka so atalanta razlika den i nok ke e za nedela i nesto.

@Деко reloaded!

.!.

ke gi zima ovoj izglea peroti i perisic, ili mertens neznam, ama najverojatno dvajca igraci od napad ke nosi sto bi mozele da igraat i bocno ili ko vtori napagaci sto i ne e loso, so ogled deka go isfrli shaq, ja sum Za, mertens i perisic bi bilo preidealno, za lajic da ne zboram, peroti mi e znak ?, da ne jadam pred vreme gomna za nego, neam oformeno stav samo znam deka lani odlicen bese u onoj defektnion 343 sistem na gasperini.

За претходната сезона системот на Гасперини никако не може да го наречеш дефектен. Тие беа една од најдобро одрганизираните екипи, а имаа доста променет и раштиман тим. На форумов им предвидуваа дека ќе се борат за опстанок и после одиграни неколку кола. Под негово водство и доста фудбалери имаа прогрес и дојдоа до израз.

Гасперини, Сари, Пиоли, Алегри (повеќе ради ЛШ), беа најдобрите тренери минатата сезона. Некако одвај можеби би се прогурал до нив и Михајловиќ, иако јас не бев одушевен многу од него.

За претходната сезона системот на Гасперини никако не може да го наречеш дефектен. Тие беа една од најдобро одрганизираните екипи, а имаа доста променет и раштиман тим. На форумов им предвидуваа дека ќе се борат за опстанок и после одиграни неколку кола. Под негово водство и доста фудбалери имаа прогрес и дојдоа до израз.

Гасперини, Сари, Пиоли, Алегри (повеќе ради ЛШ), беа најдобрите тренери минатата сезона. Некако одвај можеби би се прогурал до нив и Михајловиќ, иако јас не бев одушевен многу од него.

abe gasperson i koga bese mur tuka i mu gi sobra milito i mota gazese so istiot sistem a mur vikase najtezok protivnik mu se genoa, menjal 100 pristapi pred duelite so niv ali toa nisto ne znaci, lesno e u genoa da uspee, ali ne e za golemi ekipi toa e fakt, a pa toj mur kako go kaza toa den pokasno 0-5 tepaa so genoa : )))

inace u pravo si za progresot i slicno toa nema zbor, idealen e za niv da se pametni so nego ke ostanat so godini i neka razvivaat kopiljaci i neka kopaat talenti pa da se omrsime site kolektivno i milan i inter ... juve kur da pusat.

Да да, Мурџо матер ни еба со изјавата дека Гасперини е италијанскиот Фергусон. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Да му ебам тоа гзпапирот.

џонтра мувло една небањата, да не бев ја кур од титула, ќе требаше велешаните да ги слушаме година дена, требаше да ти ја прифатам понудата после утакмица кога рече да не беше син ке го јадевме цела година очи ке си копав пред монитор, дај бе да ти го испушам ... барем еднаш, заслужи.
земал со ханда ме става у иста реченица, боље мајка да ми опцуеше.

онтопик. лапаме скудето сезонава, кур ве боли. :pistoldz:

и дај бе доете у фан клуб папаци, ако имате финансии, смеење е заебавање, идење у Милано, башка наредна година и на титула славење ке идеме. До душа и ја неам уште платено али тоа е друг муабет.

Да немавте стабилен дефанзивец кој искусно и рутинирано ги решаваше проблемите назад кур ќе лапавте место титула.

kako medel, trga u kontra na kraj od utakmica sam, stiga do centar i ja sutira nakaj kornata nivna sporo za da zadrzuva vreme:pos::pos::pos:
ja vakov bev

eh0my8x.jpg

pokraj site remek delo golovi na andrej, ova bese potegot na turnirot.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom