Фан Клуб: Јувентус

S

Samurai_Sk

Гостин
Имам лошо чуство за Коман, имам пречуство дека лудаците сакат и него да го продават летово, ако го прават тоа слободно нека се утепат. Со таквиот потег управата докажува дека нема сериозни намери или проект за иднина, за мене Коман треба да остане без разлика каква понуда да добиеме, ке правиме грешка во стилот на Алекс Фергусон за Погба, Алегри треба повеќе трпение да има со Коман и нормално повеќе доверба, овие мањаците од Баерн фрлиле око и кај него не не остават на мира ова лето

Последно уредено од модератор:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Сериозен е интересот за Рамирес?

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Да.

Но имај во предвид дека евтино треба да го дадете :D
Да се прашувам јас, за 15 милиони би ви го дал. Рамирес веќе не е за во Челзи, што не значи дека нема да е добар кај вас. Во Челзи го достигна зенитот одамна, уште во 2012. Оттогаш неговата форма оди само во надолна линија. Иако рака на срце, неколку повреди придонесоа тој да изгледа како просечен играч.
Во Сериа А би бил повеќе од солиден, новиот предизвик во името на Јувентутс може да го препороди.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Vidal "Leverkusen didn't want to sell me to Bayern, they preferred Juve. But I'm glad how it turned out, I spent exceptional years at Juve."
Vidal "Why didn't I join [Bayern] in 2011? I'm glad about how things turned out. I gave my word to Bayern but Leverkusen refused."
Vidal when asked about Coman "Kingsley is not just a youngster, he's technically strong & above all very fast."
Vidal on Coman "He has a bright future ahead of him & should he follow me to Munich it'd be a great signing for the club."
Vidal said : "In 2011 I went to Juve because Bayer wouldn't let me go to Munich. "
Уште еден доказ дека у денешно време, тетоважи,изјави бакнување на грб курци палци се само привлекување внимание , и у прв момент ќе се заборави се тоа за побогат договор.
Го читам вика исходот од финалето исто имал удел во одлуката да си оди.Шо не каже дека он ја засра работата кај првиот гол , и дека веќе у 4 минута .бркавме негатива у финале ЛШ.[DOUBLEPOST=1439387190][/DOUBLEPOST]
Имам лошо чуство за Коман, имам пречуство дека лудаците сакат и него да го продават летово, ако го прават тоа слободно нека се утепат. Со таквиот потег управата докажува дека нема сериозни намери или проект за иднина, за мене Коман треба да остане без разлика каква понуда да добиеме, ке правиме грешка во стилот на Алекс Фергусон за Погба, Алегри треба повеќе трпение да има со Коман и нормално повеќе доверба, овие мањаците од Баерн фрлиле око и кај него не не остават на мира ова лето
Он е крило, и у секаков друг систем сеуште неможе да пружи ништо , освен ако не набаци 10тина кила мускул,у дуели никаде го нема ,а потенцијал има за нешо големо.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.208
Поени од реакции
18.321
Да се прашувам јас, за 15 милиони би ви го дал. Рамирес веќе не е за во Челзи, што не значи дека нема да е добар кај вас. Во Челзи го достигна зенитот одамна, уште во 2012. Оттогаш неговата форма оди само во надолна линија. Иако рака на срце, неколку повреди придонесоа тој да изгледа како просечен играч.
Во Сериа А би бил повеќе од солиден, новиот предизвик во името на Јувентутс може да го препороди.
Да дојде во Јуве ќе биде донесен само поради проблемите со повредите во средината на теренот каде што Ќедира и Асамоа се аут. Инаку знаејќи го Марота ако се обиде да го доведе Рамирес тоа ќе биде на позајмица прво.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.726
Поени од реакции
17.637
“The defeat against Barça had an impact on my decision to leave Turin, because every player wants to lift that Champions League trophy into the air at some point in his career.

Дај боже судбината на Ибрахимович да те снајди.[DOUBLEPOST=1439392345][/DOUBLEPOST]
Сериозно ги нарече лудаци лушето кои ти го кренаја клубот од бездна? Коман 2 години веќе не покажва ништо т.е. една сзона и еве на припремиве. И управата не продаде никој, Видал сам побара да си оди ете го и интервјуто прочитај го. Пирло неќел да биди резерва и зато заминал истото и за Тевез.

Ако лупнат 20 милиони до аеродром јас лично ќе го однесам.[DOUBLEPOST=1439392377][/DOUBLEPOST]
Можи баш му треба промена на средина кој знај.. :toe:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.622
Поени од реакции
88.168
Ептен говна изеде таканаречениот "Цар", одкако си замина од Јуве.... Интерашот Румениге му го има испиено мозокот (n).

Оваа година не играме ТИМ Трофејо, остај ги беднине од Милано нека си го бркаат трофејот :pipi:

Скај Италија пренесе дека Дракслер е сеуште примарна цел на Марота и Паратичи, незнам од каде сте го прочитале ова за Рамирез?

S

Samurai_Sk

Гостин
Да да затоа скоро сите големи клубови се заинтересирани да дадат 20 милиони за 19 годишен уште не докажан фудбалер и тоа без око да им трпне, оние се лудаците така??? Коман е само една година кај нас и многу малку му се дава шанса на него, можеби сите сте против мене ама дечкото ке биде 100 пати подобар од тој Дибала кој според мене не заслужува ни 20 милиони а камоли 40 колку дадовме ние, нема ни 10% од Тевез, а некои што го споредуват со Меси е навреда за најдобриот фудбалер, не гледам ама баш ништо посебно кај него.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Аха, сакал братот трофеј од ЛШ и во првиот обид со јуве не успеа, та го фати страв дека ќе остани со курот в раце и му ја летн во клуб кој ќе му го овозможи тоа :facepalm:
Абе ждребе едно, со Баерн сто посто ти загарантирана, а? :tapp:

Нека си кажи слободно бе динеро мучачос, динеро :icon_lol: нека не глуми патриот(кон клубот) зошо станува дволична бараба.
Фала му за партиите во Јуве, си одработи професионално, стана ценет играч... ама дај нека не глуми, нека гледа напред зошто од играч кој го поштував многу, ќе стане обичен предмет.

Титула била причина да си оди, жими ставре.... тие прикаски на децата твои дур се мали да им ги кажуваш.

Зато сем аргентинци не поштовам ништо друго од латинциве, бем им сто мајки мртви :D

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.726
Поени од реакции
17.637
Да да затоа скоро сите големи клубови се заинтересирани да дадат 20 милиони за 19 годишен уште не докажан фудбалер и тоа без око да им трпне, оние се лудаците така??? Коман е само една година кај нас и многу малку му се дава шанса на него, можеби сите сте против мене ама дечкото ке биде 100 пати подобар од тој Дибала кој според мене не заслужува ни 20 милиони а камоли 40 колку дадовме ние, нема ни 10% од Тевез, а некои што го споредуват со Меси е навреда за најдобриот фудбалер, не гледам ама баш ништо посебно кај него.
Не знам дали ги гледаме истите утакмици јас и ти ама Коман не заслужи со ништо да добие шанса, во година и пол ништо ама апсолутно ништо не покажа освен грешни пасој, губење на топка лесно и остало. Можи ќе го биде можи не ама сигурно моментално е само за на позајмица а не да игра за Јуве. Не е никој против тебе нема ни зошто ми немаш згрешено :D ти кажвам факти зошто не добива шанса и кога ќе ја добие ја ебава, треба да оди 1 година на позајмица. Дибала е еден од најголемите таленти моментално на светот а Коман не е на тоа рамниште нити покажал нешто за да биди. Ќе те демантира Дибала ама ај пак сие твое мислење.

Реков 20м оти сите релевантни извори ја потврдија таа сума.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Мене Коман ми изгледа ко див коњ со тоа брзината што ја има, трчај-трчај лупни со глата :D

A

apidrone

Гостин
Епа ај еве да ве прашам. Како повеќе ви се свиѓа, лани летото кога Јунајтед беше заинтересиран за Видал, овој ќутеше цело лето а вие го пцуевте дека ради тоа што ќути сигурно си оди, дека не кажува дека ќе остане, или оваа година кога Видал јавно кажа дека останува во Јуве, дека сака да изигра уште едно ЛШ финале во црно-белиот дрес, за одненадеж (бар за нас фановите) за еден ден да се пресели во Баерн?
Затоа сум за тоа на фудбалерите да им се сошие патент на устата за време на трансфер периодот, пошо се генерално глупи ко пенис и често не го кажуваат тоа што го мислат, или пак се доста контрадикторни. Нема они што да зборат. За такви работи постојат агенти.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.726
Поени од реакции
17.637
Епа ај еве да ве прашам. Како повеќе ви се свиѓа, лани летото кога Јунајтед беше заинтересиран за Видал, овој ќутеше цело лето а вие го пцуевте дека ради тоа што ќути сигурно си оди, дека не кажува дека ќе остане, или оваа година кога Видал јавно кажа дека останува во Јуве, дека сака да изигра уште едно ЛШ финале во црно-белиот дрес, за одненадеж (бар за нас фановите) за еден ден да се пресели во Баерн?
Затоа сум за тоа на фудбалерите да им се сошие патент на устата за време на трансфер периодот, пошо се генерално глупи ко пенис и често не го кажуваат тоа што го мислат, или пак се доста контрадикторни. Нема они што да зборат. За такви работи постојат агенти.
И ти си во право, али почитта треба да е на ниво, буквално го доизградивме како играч, идол стана на многу деца низ светов, додека никој не го сакаше со коленото играше како просек играч до Март, се колнеше дека во Јуве ќе се пензионира, се му било погодено, фала на подршката и се остало за сега вака да одговара...

Деца со 5то оделиение шо ќе прајш ? :)

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
После вакви изјави од Артуро, мислам дека ликов не заслужува повеќе наше внимание, бар не моето... лицемер невиден.
Клубот се сака со срце и со дела, не со тетоважи.

Kajgana Shop

На врв Bottom