Демек порано ќе станев додека е посвежо и нема току гужва во МВР за државјанство, ми се уарни спиењето и дури во 11 отидов по жешконо и гужвата
Ај што се изнервирав дека станав покасно, па на брзање го вадам точакот од подрум и тргам и уште не тргнат што се вика се спуштам од брдово кај мене по шума и еден еден дедо си го бутка точакот сред пат и кај ме глеа дека се спуштам си оди пола чекор не мрдна. Како што возам по ивица кога ми зализга предната кога си ебав мајката, на грб у трња. Едвај ги извадив од мене, а грбов како да ме гребеле 10 мачки наеднаш. Тој стариот се врти и вика момче шо напрај да не падна, не бе еве се фрлив од точак да легнам у трњава
Ај што се утепав па и точакот го сјебав задното тркало моторно кочење има сега, сам застанува на 5 метра ако не вртиш...
Па згора на се оваму гужва до скали и тоа просторијата без никакво ладење со 500 души во неа, бетер од пеколот. Ама добро ова го очекував и бев подготвен колку толку психички.
Се изнервирав со точакот највеќе, не можам на кеј да си возам сеа приквечер мерачки ќе треба да се мачам со чудово дур не го направам
Сега дур го пишував ова ми текна дека немам ни јадено, а три саат е