Фан Клуб: Интер

Ако се шитнат 2-та (жабетината и фрешкиот капитен :facepalm:) шо го имаат згрешено спортот би било fucken incredible. Онаа овцата бразилска пак кај нас неможеше до гол да дошутни, а вчера изваде шутче ко Адријано :cautious: :unsure:.

Да, пошо кај нас играше 2 минути по утакмица, и кога играше, го играа крило или некоај глупост и главна задача му беше да му подаде на Сакатомо или да врати назад .... пацерски тренери, тоа е.

Каков Љаик бе бегајте таму,Делио Роси шамари му редеше во Виола пошо нема грам мозок.

Боље да го наговорат Ранокија да иде у Наполи и да доплатат некој милион да им го земеме Габиадини,Калехон или Мертенс,некој од овие тројца и громови ќе биде.

Шакири наводно поминал медицински прегледи во Стоук и ќе потпише за нив за околу 12-14 милиони.
Па заинтересирани сме биле за Коентрао.Мене овој ми е ок играч,за во жабарска лига е измислен.
Продај прво тоа смрдежот во Нагасан и останата багра,собери некое евро,притисни го Сандерленд да ги даде тие 11 милиони што му следат на Интер и ај у пм.

Искрено океј тим се има моментално,уште 5-6 играчи треба да се шитнат за по некое евро ко на циган пазар,да се земе уште лев бек и некој вице Икарди и се има спремен тим за напад на скудето.

А да,и некоја реинкарнација на Мурињо на клупа треба.

Гледам Наполи и Мертенс и Каљехон ги земале за 10 милиони евра, живо џабе, барем ако е точна википедија за сумиве, Ранокиа за било кој од нив и чисти сме... Ако доплатат на коњ сме...

Иако и двајцата не се мој тип на играчи за Италија, али кога се нема друг избор.

Кориере дело спорт пишува за Борини, за кого биле заинтересирани и Лацио... @Peja989 има шанси да го пуштите за џабе?

Последно уредено:
искрено добри трансфери ќе направиме, ама кога ќе ми текни кој ни е тренер :tapp::tapp::tapp:
и 2 мега трансфери да направевме со онај на клупа ништо не бидува

не ми е верно ова дека шакири ќе оди во стоук o_O
добро бе шо е работава?
јесте да не го пратев многу интер прошлата сезона али до толку ли беше дрво невидено шакири?

али како и да е добри засилувања имате оваа година
јоветиќ, миранда, муриљо (добро ајде овај треба да се види шо играч е) монтоја и кондогбија
плус сигурно уште двајца минимум ќе земете
само не ми е јасно како не загризавте поише за салах и за џеко :cautious:

не ми е верно ова дека шакири ќе оди во стоук o_O
добро бе шо е работава?
јесте да не го пратев многу интер прошлата сезона али до толку ли беше дрво невидено шакири?

али како и да е добри засилувања имате оваа година
јоветиќ, миранда, муриљо (добро ајде овај треба да се види шо играч е) монтоја и кондогбија
плус сигурно уште двајца минимум ќе земете
само не ми е јасно како не загризавте поише за салах и за џеко :cautious:
За Џеко немаме потреба бидејќи го имаме Икарди а можевме да земеме само еден од Јојо и Салах.

За Шакири знае само Манчини. Не одигра многу и немаше време да се покаже. ОД тоа што го одигра и не беше лош.

Јувентус и Рома засега се пред нас и се главни фаворити за скудето. Сабатини и после Салах и Џеко најави нови големи засилувања...

Јас ке бидам презадоволен сезонава и со трето место бидејќи конкуренцијата е навистина голема. Милан се засили, Наполи има солидна екипа, Фиорентина и Лацио може да изненадат.

Со 2 засилувања во нападот и еден бек мислам дека може да изненадиме и за скудето.

Е што Хуан да не беше некоја класа од типот на Лусио случајно? Не ни играше за репрезентација дечкото.
Солиден штопер не викам не ама не нешто кујзне што посебно и уау.
Секако дека гркот е лагано два пато боље од Ранокија, лани го шљакаа како сакаат, не заебавај не го преценувај толку. За Кастан да, неам зборови ама Манолас е чист просек, 100 штопери има такви у лигава.
Иначе за трампата ќе доплатиме не е проблем, некои 4-5 милиони, таман. :D
Како бе не играше за репрезентацијата кога има 80 настапи а Лусио 100 настапи,од 2001год. девет години поминал у репрезентација.. Ајде да речеме Лусио е подобар,ама да збореш Рома имала бош дефанзивци и од сите тие дрва Хуан да го спомнеш,не иде..

А Манолас е единствен играч од одбраната кој лани држеше некое ниво во нашиот тим

Видовте Јаја Туре вчера? :) Е за тоа јадам вафли за Кондогбија, тоа треба да го игра... За такво нешто и го земаа... Кај нас не очекувам повеќе од 3-4 гола сезонава од него.

Да, не треба он голови да дава, така е... Али друго е да знаат дека може да изненади и да го маркираат ко што треба. Пример Медел никој не го чува, нек шутира и од 20м, тешко гол да даде, Гатузо ист тип беше.

Шаќири го дава глупаков еј... Уште Хуан ако го даде, а Ранокија да остане... крај на програмата.

Најголемо засилување летово ќе биде ако го шитнат “капитенот“... Ебате стапот глуп...

Рома појак тим има од нас, реално е за 3то место да се бориме. Иако со дрвово на клупа, мислам дека и наредна сезона не глеаме ЛШ. Јебига, на ниедна од пријателскиве не ме убедија у спротивното.[DOUBLEPOST=1439283154][/DOUBLEPOST]Пак им текна на Лукас Леива, не ми се верува... Како бе само им текнува.

Мело и Лукас Леива... мислам дека поантипатични створења од 2цава нема.

Се изнервирав посабајле

Последно уредено:
Jas ne znam od kaj gi gledate vie dvajca ovie transferi, stvarno ne znam koj vi e izvorot ama nonb stop pisuvate gluposti i kukate. Edno vreme i Jovetic nemase u Inter da dojde. Sigurno imate jaki izvori, ke procitatate od supersport.mk i se po spisok redite, a moze i nekoj ve dupci tamu u gradinkab sto naviva za milan ili juventus pa se palite ko maldi majmuni.

Jas ne znam od kaj gi gledate vie dvajca ovie transferi, stvarno ne znam koj vi e izvorot ama nonb stop pisuvate gluposti i kukate. Edno vreme i Jovetic nemase u Inter da dojde. Sigurno imate jaki izvori, ke procitatate od supersport.mk i se po spisok redite, a moze i nekoj ve dupci tamu u gradinkab sto naviva za milan ili juventus pa se palite ko maldi majmuni.

forzainterforums.com ;)

А ти премногу изиграваш паметен!
Сега месец на трансфери е, нормално дека ќе има шпекулации, пишуваме за играчи со кои се поврзуваме моментално според релевантни италијански извори. Што да ти правам тебе што не читаш ништо од тоа.

хахах ајде нека ви биде, продолжете да ги читате тие ''релевантни извори'' и доаѓајте тука да пцуете се живо и диво, иако ништо од тоа нема да се случи[DOUBLEPOST=1439302233][/DOUBLEPOST]''Абе не е нормален овој Манчини, ќе го трампал Ковачич во замена за Талес и Мело од Галатасарај без доплата, а Икарди ќе го давал за Борини и 4 милиони доплата, абе овие нормални се да им ебам се по спиок?'' Извор: Релевантен

Гледам Наполи и Мертенс и Каљехон ги земале за 10 милиони евра, живо џабе, барем ако е точна википедија за сумиве, Ранокиа за било кој од нив и чисти сме... Ако доплатат на коњ сме...

Иако и двајцата не се мој тип на играчи за Италија, али кога се нема друг избор.

Кориере дело спорт пишува за Борини, за кого биле заинтересирани и Лацио... @Peja989 има шанси да го пуштите за џабе?

Последно е дека со Фиорентина е договорено за 8м фунти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom