Sungerot Bob
Живеј го животот
- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 32.391
- Поени од реакции
- 36.508
Најубавиот во Анатеа и Цацко, а најгадниот во Џамбо
Тие салатите за самопослужување во Анатолија како ги наплаќаат? На грамови? На порција? Или можеби вклучени се во цената како гарнир ако нарачаш некое месо?убав ама малецок
Иначе Сити Грил Рамстор моментално растура за хамбургер во Скопје потврдено
Sent from my iPad3 using Tapatalk
Да, предобри сеМорам да кажам дека и сендвичите од 7ца се далеку од добри
Шала на страна, ама не е онолку добар колку што викаат дека е добар. За тоа дека ја има најдобрата плескавица, дефинитивно. Ама лепчето е суво и со самото тоа некако се губи убавината на хамбургерот. Башка за тие пари што ги даваш можат и салата да стават.Да, предобри се
Прашуваат салата дали сакаш, ама сендвич со салата е шит бе Во вили кога ќе турат салата, тече вода сендвичот.Шала на страна, ама не е онолку добар колку што викаат дека е добар. За тоа дека ја има најдобрата плескавица, дефинитивно. Ама лепчето е суво и со самото тоа некако се губи убавината на хамбургерот. Башка за тие пари што ги даваш можат и салата да стават.
Како и да е, секој има свој критериум за добар хамбургерПрашуваат салата дали сакаш, ама сендвич со салата е шит бе Во вили кога ќе турат салата, тече вода сендвичот.
Јади комбиниран со сланина од 7ца и кажи нека го стават малку на тост, после ела тука и пиши пак
У Автокоманда не ми текнува како се викаше спроти Аристократ.
Еднаш стек еднаш хамбургер порачувам и за 15 секунди ми вика готови се. Ладни беа, за саат време тргнував на пат се исповратив колку гадно беше.
Вили пред 7-8 месеци топ ми беше лесковачката, сеа многу никакво месо, слаб вкус и ја намалија цената за 10 денари.