Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
Малку се намачија,но победа е победа,ајде утре уште еднаш вака3-1 за словенците
Малку се намачија,но победа е победа,ајде утре уште еднаш вака3-1 за словенците
ние одиме,затоа што јужниве ќе имаат повеќе изгубени сетови од насако победи словенија 3-2 ???
me plasi sto Slovenija eksperimentira vo sostavot... vazno e dali se znae odnapred rasporedot tamu, t.e. ako Polska igra tamu so nas, imaa interes sto eksperimentirase sega so nas, isto i Slovenija so Grcija... a mislam i procenka, moze Polska procenila bolje nie da sme tamu nego juznive, ne mi e bas se jasno vo taktikite ?...ние одиме,затоа што јужниве ќе имаат повеќе изгубени сетови од нас
Што експериментирала Полска ? Они се тука со Б составот така да не се непобедливи, и од Естонија губеа 3-1 и 3-0 а Австрија на 2 пати им зимаше по два сета а ние ги тепавме 3-0 дветеme plasi sto Slovenija eksperimentira vo sostavot... vazno e dali se znae odnapred rasporedot tamu, t.e. ako Polska igra tamu so nas, imaa interes sto eksperimentirase sega so nas, isto i Slovenija so Grcija... a mislam i procenka, moze Polska procenila bolje nie da sme tamu nego juznive, ne mi e bas se jasno vo taktikite ?...
3:2 i 3:1Што експериментирала Полска ? Они се тука со Б составот така да не се непобедливи, и од Естонија губеа 3-1 и 3-0 а Австрија на 2 пати им зимаше по два сета а ние ги тепавме 3-0 двете
Грција изгледа ќе го добие третиов ама ќе изгубат
Sepak nema da se igra 5 setpo se ke se igra 5- set, juznive najverojatno ke pobedat
a ne li beshe pametno vo isto vreme da se igraat utakmicite ??
ke ima zdrebКолку што прочитав отидовме на фајналфор. Сега против Словенија се игра? И уште едно прашање, Имаат ли некаков финансиски надоместок за тоа што стигнуваат до четирите најдобри, или лигава е гола вода.
кога се играСо Естонија играме во полуфиналето. Нема многу надеж за нас, али очекувам подобри утакмици од двете кои ги одигравме пред месец дена![]()