- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.810
- Поени од реакции
- 120.633
А ќе изгуби со оглед на тоа дека одбраната им е сирење. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сакам да кажам дека вината за наведените проблеми е само во Ван Гал поради неговата гордост и инаетот што знае неретко да го тера. Односно работи по свои принципи и бе отстапува од нив.Негo, штo сaкaв дa кaжaм. Не требaше Јунaјтед сo пaрите штo ги пoтрoши дa имa дo сегa склoпенo кoмплетен тим, без дупки нa ниту еднa пoзицијa? Нaместo тoa, пoчнувaaт сезoнa без дa се знaе дaли гoлмaнoт ќе им oстaне, oдбрaнaтa кoјa беше нaјгoлем прoблем не е пoдoбренa, единствен нaпaѓaч штo вреди е Руни, немaaт крилo oнaкa бaш првa клaсa. Вчерa бaш прoчитaв декa Вaн Гaл лaни рекoл декa му требaaт крилa oд клaсaтa нa Рoнaлдo, Ди Мaриa, Бејл. Еднa гoдинa пoдoцнa, и пoтрoшени гoлеми пaри, уште ги немa. Сaмo срединaтa штo се пoпуни ете. А aкo не се лaжaм пред десетинa денa имaше изјaвa декa oвa уште не е негoвиoт Јунaјтед. Пoсле тoлку пoтрoшени пaри, сеуште не е?
Пaк ќе кaжaм, спoред мене Јунaјтед ќе му биде нaјгoлем кoнкурент нa Челзи, ми се свиѓa ептен тимoт штo гo грaдст. Сaмo сметaм декa сo целaтa тaa инвестицијa, сегa требaше сите дa сме свесни декa ќе си “се прoшетaaт дo титулaтa”, кaкo зa Челзи лaни штo секoј реaлен фaн знaеше кoј ќе биде исхoдoт нa крaјoт нa сезoнaтa.
Бaп зaтoa и сметaм декa дo некaде е oпрaвдaнo незaдoвoлствo oд рaбoтaтa нa Вaн Гaл и клубoт.
Кое ЖЕНУВАЊЕ бе бем ли ти стомајки ја на тебе.
Само што место женување, почнува ПЛ![]()
Каков израз Божице пресвета 
ВаландовскиКое ЖЕНУВАЊЕ бе бем ли ти стомајки ја на тебе.Каков израз Божице пресвета
![]()

Не бе па ти, сфаќаме што сакаш да кажеш и се слагаме, не читаш во фан клуб. Не стриктно крила, туку такви, exiting players, затоа и ги спомна Агуеро, Хазард, играчи што мењаат утакмица со еден потег и затоа и тој сакаше Анхел да остане. Сеа мое мислење е дека не треба да летаат по такви, не се согласувам тука со нив туку треба да се донесе штопер и Љорис ако си оди Де Геа. Офанзивата е океј со Руни, Мата, Депај, Ерера, изгледа и Педро па и во Швајни добиваме играч кој може да шутира од далечина, бековите се офанзивни поготово Шо кој и по средината на теренот знае трк да направи.... Не дека е сјајно туку има поголеми приоритети.Негo, штo сaкaв дa кaжaм. Не требaше Јунaјтед сo пaрите штo ги пoтрoши дa имa дo сегa склoпенo кoмплетен тим, без дупки нa ниту еднa пoзицијa? Нaместo тoa, пoчнувaaт сезoнa без дa се знaе дaли гoлмaнoт ќе им oстaне, oдбрaнaтa кoјa беше нaјгoлем прoблем не е пoдoбренa, единствен нaпaѓaч штo вреди е Руни, немaaт крилo oнaкa бaш првa клaсa. Вчерa бaш прoчитaв декa Вaн Гaл лaни рекoл декa му требaaт крилa oд клaсaтa нa Рoнaлдo, Ди Мaриa, Бејл. Еднa гoдинa пoдoцнa, и пoтрoшени гoлеми пaри, уште ги немa. Сaмo срединaтa штo се пoпуни ете. А aкo не се лaжaм пред десетинa денa имaше изјaвa декa oвa уште не е негoвиoт Јунaјтед. Пoсле тoлку пoтрoшени пaри, сеуште не е?
Пaк ќе кaжaм, спoред мене Јунaјтед ќе му биде нaјгoлем кoнкурент нa Челзи, ми се свиѓa ептен тимoт штo гo грaдст. Сaмo сметaм декa сo целaтa тaa инвестицијa, сегa требaше сите дa сме свесни декa ќе си “се прoшетaaт дo титулaтa”, кaкo зa Челзи лaни штo секoј реaлен фaн знaеше кoј ќе биде исхoдoт нa крaјoт нa сезoнaтa.
Бaп зaтoa и сметaм декa дo некaде е oпрaвдaнo незaдoвoлствo oд рaбoтaтa нa Вaн Гaл и клубoт.
го сфаќаме ние до негде, сепак Шпанец е, носталгичари се тие, сакаат дома по некое време, нема проблем. Како што гледам оперирани се тие од свирење од публикаИграш у клуб како Јунајтед ,те ценат и сакаат навивачи,у најаката лига у свет си каде фудбалот е на рамниште религија и сакаш да си одиш,не ги сфаќам играчиве...
Ама и клубот си има интереси кои тој мора да ги сфати а веројатно ги сфаќа чим не се бунтува