Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас последниов пола саат ја пишував темата и готова е , да ја објавам , па ако отвори @MkDon , тогаш мојата нека оди во канта .

@MkDon ќе направи најдобар вовед, со слики и информации, се тоа.
Ако сака @Atso нека ја отвори оваа година, а јас следната (сепак треба подготовка :D). Кога веќе неможеме да ја освоиме Примера, барем теми да отвараме. :D

По ова ми изгледа дека нема да отвора . Ако си пишал ти со него , па знаеш дека ќе отвори тогаш да почекаме.

Ама во нареден пост @Atso му ја препушта улогата на @MkDon така да мислам дека до утре ќе имаме нова тема. Како сакате, ако направиш добар вовед, отвори и ти, мене ми е сеедно кој отвара :D

освен се разбира @DaniBMW , сите се против него :P :D

Ама во нареден пост @Atso му ја препушта улогата на @MkDon така да мислам дека до утре ќе имаме нова тема. Како сакате, ако направиш добар вовед, отвори и ти, мене ми е сеедно кој отвара :D

icon_anti.gif

Јас да ја објавам темата а @Peja989 нека ја заклучи додека @MkDon да ја отвори , па мојата нека се избриши. :D

Нема везе, не ми смета воопшто да отвори друг. Уште поубаво. Но да има нешто во првиот пост да се читне. Како што е редот, тема со сите нишани... :)

А ти така за мене, м ? Сега одам да ти пријавам едно мислење во официјални трансфери па да се чудиш пак зашто те банирале :D
Нема да биде без причина, не се секирај :D

@Rigil ти ја затворив за момент, пошто 4000 луѓе се договарате да отворате една тема.

Организацијата кај нас ни фановите на Ла Лига тимови ни е на ниво на политичката организација на Р.Македонија :D

Мора олеснувачи и посредници . :D

Организацијата кај нас ни фановите на Ла Лига тимови ни е на ниво на политичката организација на Р.Македонија :D

@Peja989
Меша политика
И објави веќе објавен трансфер (а претходно поради истото беше баниран)
Башка и против мене пишува.

Нека одмори до следни избори жити сфе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom