Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Она детето Асенсио на момент мислев дека е Хамес, човече на 18-19 години како само смирено дриблa и изнаса топка помеѓу Лам и Боатенг, за Васкез и Черишев е Ди Марија :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.366
Коста, Милер и Геце(Левандовски) наспроти Черишев(Асенсио), Хесе(Родригез), Вазкез(Мајорал). Сосема солидно одиграа, иако беа поразени.
Без ББЦ, против Ноер, Бенатиа, Боатенг тешко се доаѓа во водство.
Можеби требаше да му даде шанса на Бејл, колку и да го хејтате вие тука. Ако не се лажам Данило играше крило.

Деновиве нека пазарат некој напаѓач, за во недела против Валеренга да се испроба :D

Z

zmej gorjanin

Гостин
Нема потреба од напаѓач, Хесе е машина. Некој брз копач у средина и лев бек, Алваро за мотивација на полувреме и тренинзи може да користи. :)

Член од
1 октомври 2013
Мислења
759
Поени од реакции
336
Сосема солидно со втор состав и премногу млади играч,засега убо се покажува Бенитез :)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Од голманите кој повеќе преферирате?

Кај Навас не ми се свиѓа тоа што кога брани најчесто топките ги одбива во противничките фудбалери. Лошо. Касиља некако делува посигурно.

Член од
1 октомври 2013
Мислења
759
Поени од реакции
336
Од голманите кој повеќе преферирате?

Кај Навас не ми се свиѓа тоа што кога брани најчесто топките ги одбива во противничките фудбалери. Лошо. Касиља некако делува посигурно.
Навас ќе биде прв избор нема дилеми..

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
И мене Касиља ми има повеќе став за голман.
плус може да боксува нафрлена топка..
Навас е краток

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ван Гал изјавил дека Де Геа нема да брани утре.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Де Геа го зациментираа на клупа изгледа. Мислам дека ќе го земат во Реал уште малце, таму при крај на август. Не им годи на Манчестер да држат таков играч на клупа, особено што ќе им донесува бодови кои ќе им требаат и тоа многу. Али ВГал е идиот и смета дека Де Геа им е проблем па ќе гледа да го убие у секој поглед. Шо го ебам, нека гледа управата на МанУнајтед.

Бензема нема шанса да си оди за Арсенал. Го сака клубот, му се свиѓа МАдрид, има поддршка од управата тоа е тоа.

Замена за Модрич, достојна и идеме на тројна. :нинџ:

Член од
1 октомври 2013
Мислења
759
Поени од реакции
336
Бензема читав ќе го продолжел договорот на реал моментално му недостасува замена за Модриќ ништо повеќе...и да не дојде Де Геа Кејлор Навас и Касиља се квалитетни голмани

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кашемиру главен играч кај Крофнитез :D

Kajgana Shop

На врв Bottom