Квалификации за европските натпреварувања

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А добро покрај оние играчи колку буџет имаат според тебе еве објасними?..па едни помочани Локомотив од Москва со никакви играчи имаат над 100 милиони буџет не пак Трабзон според со Кардозо,Мбиа,Костант и останатите странци во тимот..ти знаеш колкав луксуз е да водиш еден фудбалски клуб во денешни услови?

Констант ххахахахахахах

Миланези навалете

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Констант ххахахахахахах

Миланези навалете
Не е поентата дали е слаб или јак играч туку дека можат да си дозволат странци каде играле во пореномирани екипи низ Европа..е тие идат во Турција за пари,сигурно не идат дека баклавата му е вкусна па ајде ќе пиеле чај по цели деној со баклавата...е затоа требаат голема сума на пари и сигурно тука треба да му овозможат солидни плати и услови на тие играчи кои доаѓаат од странските земји

Член од
17 јуни 2015
Мислења
18
Поени од реакции
2
јас лично сум изненаден со тоа што ги елиминира Тразбон.Браво за момците и мислам дека голем успех бидејки Тразбон вреди многу повеќе од Работнички и се надевам дека ќе се падне некој послаб противник за во плејофот...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Носители и неносители нека стави некој, нека биде љубазан да видиме утре за ждреб што да се очекува.
Само Португалци/Шпанци и Скандинавци не, друго се може.
Ја би Паок. Да им е*еме све по список :D.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Бирај народееееее.
искрено имам неколку.
Стеауа,Паок,Либерец,Лех и Легиа(ради навивачите),Пао,Стандард,Фенер и Краснодар другиве непожелни ми се.. ако не бидат некој од овие бар некој јак нека биде да го напуниме стадиончето наше.....

Andy-95

The Slim Shady
Член од
29 јули 2014
Мислења
285
Поени од реакции
108
Браво Работнички!!! Алал да вие ! Покажаја дека сепак некаде во Европа уште се игра фудбал на високо ниво од љубов, а не за пари ! Одлична игра со срце, гинеа не терен дечките... Браво и секоја чест! :cuc::cuc::cuc:
:oleee:
А, сега дајте ПАОК па да се пресметаме... :oeoeoe:

https://www.youtube.com/watch?v=5brnhIoQuF0

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.458
Поени од реакции
2.013
Се искинав од смеа. :pos:Читам наназад околу месец дена коментари, уште пред натпреварот со Флора дека Работнички ќе испадне. :D

Член од
19 февруари 2013
Мислења
60
Поени од реакции
19
Бирај народееееее.
искрено имам неколку.
Стеауа,Паок,Либерец,Лех и Легиа(ради навивачите),Пао,Стандард,Фенер и Краснодар другиве непожелни ми се.. ако не бидат некој од овие бар некој јак нека биде да го напуниме стадиончето наше.....
Ajax! да го плесниме.

B

Blade Torch

Гостин
Нека се паднат со Фенер бе, изнервирани се играчите од наездата на турски серии во државава. Ќе квичи и Ван Перси :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Овие Краснодар се Кубан Краснодар така? Ако се тие тога никако паѓање со нив.
Дај таму Либерец, Спарта, Лех.

Или па Борусија Дортмунд, Ајакс, Саутемптон.

Само да не е некој мртов тим што нема шанси да се помине, на пример АЗ Алкмар, ПАОК, Фенербахче, Стандард.

Kajgana Shop

На врв Bottom