Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Освен месо,што не баш обожавам да го јадам се друго јадам

Секакви и на секаков начин пиперки, раскавци, нечисто месо (со раскавци, кожинки), недоволно пржена/печена сланина (тегава и тешко да се џвака, како мастика), мелено ,,месо'',пиво, цигари.

Пилешки џигер, пача, грашок, боза и многу други

зошто сите пача спомнувате кога п од пача немате пробано, чисто се сомневам дека некој уште прави тоа.:D

Грав премногу ретко јадам мада јадам единствено освен ако ставрно е направен феноменален и лесен за јадење.

Од пијалоци не пијам кока кола и оние од 25 ден 2 литра што е.

Заборавив да ги пишам најомразеното нешто никогаш не можам да го поднесам Маргарин и путер. Маргаринот кога ќе го помирисам во некое јадење одма добивам нагон на повраќање и воопшто не ни се обидувам да го јадам, јас се чудам на оние кои насабајле си мачкаат на леб маргарин.. :S тоа тие истп ко зејтин и леб да јадеш.

Крставицата неможам органски да ја поднесам исто и лубеницата , исто така не јадам марулка и спанаќ ..

Месо! Бљаккккк како смрди, одвратно, убиено кутро животинче да го јадам кај ќе ми оди душата :((( Смрт за месојадите, вива ла Анима Мунди и други здруженија за заштита на животните!!! :))))

(Се зезам)[DOUBLEPOST=1438565945][/DOUBLEPOST]
Месо! Бљаккккк како смрди, одвратно, убиено кутро животинче да го јадам кај ќе ми оди душата :((( Смрт за месојадите, вива ла Анима Мунди и други здруженија за заштита на животните!!! :))))

(Се зезам)

Брокула.... самата помисла ме тера да повратам
пуканки... иам повраќано од престоени, сеа секоја помисла на нив ми ствара нагон да повратам
ракија... од многу испиено ракија и повраќање од неа, сеа ја осеќам жештината у стомак со самата помисла на неа, гадно чувство
газирано... не знам зошто, не ми иде никако!
Јанко бурекот и Миленко.... зашо ми го качуваат холестеролот само од тоа шо ќе ги видам!
:D

Последно уредено:
павлака ,зденки,маргарин,сало,сардини(конзерва),свинско месо,црн дроб,бел ориз,бурек,растителен кашкавал,шлаг пена или хопла ако има на торта не ја чепкам,пиво,газирано и се друго од алкохол:sick:

Грашак боранија спанаќ морков цвекло
палента

Порано ептен сакав пржени тиквици со лук, оцет и зејтин, а сега доволно е само да го помирисам јадењето и одма ми се гади........, ме тера на повраќање.
:)

Крставицата неможам органски да ја поднесам исто и лубеницата , исто така не јадам марулка и спанаќ ..

Краставица, лубеница, марула и спанаќ? :O Are you gay mate?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom