Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дубардеен Кајгано Драга. Допивам турското и се спремам за пиење и музика. It is Lollapalooza weekend baby, Металика вечерва, да потресеме малку газови и коси. :roker:

:цицки:

Кајге, види сеа... имам едни две другарки, едната има ајфон, а другата самсунг.
И они демек цел живот немаат кредит.
И као демек јас за нив треба да работам на титка. o_O

У ствари јас сум крива што неколку години по ред ги научив така. Како бе цел живот немаш кредит?
Битно е да го извадиш телефонот на маса и тој да е ајфон, па макар стоел и како украс?
За леб не мора да се има, ама за ајфон мора. Е, Бог да чува. :cautious:
Ако првенствено телефонот не ми служи за јавување, па за што ќе ми служи, бе?

- Еј, кој е ко вас на сметка, секогаш имате кредит.
Да бе да, кој е ко мене. После сметката дедо Мраз ми ја плаќа. :yid:
А што е најтрагично, и двете се во способност да ти титкаат се' додека не им се јавиш.
Напор. Знаеш што е напор? :vrtioci: Па земи 100 денари стај си кредит, аман више.

Ај... чао.

Драга,
спортска ретко уплаќам, ама пред два дена влегов само за да се изладам, дека во Спортлајф грч ладно е, а јас испаднам бев во најжешкото, и така си седнав во Спортлајф, 30 минути пишував едно ливче. Окпозз.

@shumecha.tableta И јас имав таков познаник,вечито немаше кредит,ме напињаше со титки,па ми дојде преку глава му ставив кредит за двеста.Еве веќе трета година не му текнало да ми се јави :icon_lol::icon_lol:

Драга, од цела Македонија по тестовите останавме 20тина... По групното интервју останавме 7-8 мина... По индивидуалното интервју останавме 2ца од цела Македонија. Во друштво со 23 од Албанија и Косово, останав само јас од Македонија и на крај од цел регион сме 9 примени на обука... И да не бидни вработување не ми е мака, мада нема причина да бидам песимист... Али морално и интелектуално поисполнет никогаш не сум бил. Let's keep up the tempo. :rolleyes:

Дојдов во вукојебинава ради него, ми се осветлија и кожа и коса ради недостаток на сонце, најде мое влакно во кревет и ме обвини дека го изневерувам со Швеѓанка.
hqdefault.jpg

Рандом упознавање на фб, зрели, нормални муабети, дејт и еден муабет што ми го напраи пред некој ден ми остана врежан у глава.
Ми вика леле колку е тешко за нас без врски, којзнае шо ќе биде, кај мене на факс втора сум, сите се синчиња со сопствени ординации и амбуланти, а ја неам никој.
Види, си викам ми изглеа нормална, не е некоја којзнае колку дотерана зашо да не излезе нешто. Али многу несмасна оваа, не ни памтам како и се испушти дека до лани свиѓала некој комшија нејзин. И глеам да сменам тема и падна муабет за лекари и ми вика па татко му на овој шо го свиѓав ми е матичен. Ете зајакот кај лежел, али шо потреба мене да ми го кажуваш тоа не знам :D

И пак нешто муабет, па тоа столчето ми вика кошта повеќе илјади евра. Единствен спас ми е да се омажам со некое такво синче. И ја глеам вака зачуден, се смее и вика хехехех кидинг :D
Мииииииииислииииииии си ти дека се заебава ! :D
Aли искрено, симпатично девојче има 2-3 години да импресионира некој од тие синчињата, дотогаш зашо да не си го живее животот послободно :D

На собири со поблискиве сум во ваква ситуација:
New Picture (1).jpg
New Picture (2).jpg
За душа да се најде ова, за душа да се најде она, мене за стомак ми се најде се, измешав солено, благо, кисело и цел ден желудников ми се превртува.

Еве за релакс нешто.

Драга,ја пак ќе мрсам конци овдека,ама нема да пљукам ни по жештини ни по трета смена,ни по девојчево што се бркаме некое време па незнам на што сум ( :icon_lol: ),туку по комарците.
Абе разбирам да зуите околу уши,разбирам да касате кај ви дјде,ама бем ти стомајки,кај најде бе у око да ми влезеш МОРОНУ!
Пола саат више пробувам да го извадам,ама некако не иде баш,пече како жар да сум си ставил,а перење со вода не помага.
Полудеќу,ќеве ми.

И сеуште има мајмуни кои мртви озбилни ќе ти го постават прашањето: Како може таква јака и убава девојка да е без дечко...? Мислев дека оваа врста на морони полека, ама сигурно изумира...
Или - која генерација си ти...?

Јебете се мапети...!

Драга, ти текнува кога имаше плачки на форумов, поради тоа што имаше интересен период на членови кои носеа исти аватари со некој друг член?

Ти текнува дека плачките беа од типот на: „Мој е аватарот, јас иам аФторски права хуехуехуе“?

Мислиш ли дека фотографот/фотографката од Getty Images во моментов лежи некаде, гледа во небото, лежи повредено и си мисли, еј мајката, сигурно на некое место по интернетов сликата од Бенитез ми ја носат на аватар 20 души? :(

Кајги. Ќе земам душек ќе изнесам на тераса, или на цименто ќе се акнам ќе спијам со перница само и да баталам ова компјутеров не упропасти бре, т.е сами сме си криви. Пред 6-7 години немаше вака, стануеш цртани гледаш, јадеш, испаѓаш на улица викаш по другарите играте фудбал, крижи мижи, пупенка, план 5-6 саати и пак дома да јадеш па да гледаш цртани. Ееееееее дебели, се упропасти, назад? Тешко.

02,00 по полноќ,нас сега ни текнало да се договараме за у Охрид и тоа на фб тоа е тој муабет:cuc::cuc:.А најголемата финта е што треба да идеме утре,нели да се фати викендов,од Шабан преку Чола до Рудиментал,тое е тој микс:pos:.Братов ќе се жртвува да вози,и на шабан да ме дружи само за да идеме на Рудиментал,ќе мора многу да пијам маме му ебам:D[/quo
Кој е највечи малеру мало:vozbud:?секако ја,шабан го откажаа,нели за доброто на мак музиката;),затоа сеа Сара мејс ќе растури,исто и рудиментал,само Чола го фатив,тоа е тоа:cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom