Кајги нема да веруваш шо ми се деси, до душа и јас не верувам , али не знам колкава е можноста луѓе од разни делови на светот да се познаваат за да дадат ист одговор
Значи вака: си седиме со колешката од работа на кафе, добро де јас сладолед лижев, она пиеше кафе

и едно време гледаме настана гужва на една од масите. Па ме фати љубопитност што се собираат луѓе и идам и има шо да видам. Седнал индиец и им чита на дланка на луѓе , па ред се чека.
Ми се присака и мене да видам што ќе ми каже , а изминативе години веќе имав шанса на дланка да ми гледаат јапонка, американка, мароканец и циганка. Што е најинтересно сите овие ми ги изнакажаа ИСТИТЕ работи , значи се поклопуваше се и сешто. И си викам, ајде да видам сега индиецот што ке ми каже
Ми доаѓа ред и почна човекот да кажува ај само дел од работите ќе ти кажам не дека е битно , ама онака Кајги) : вика си имала 3 цврсти врски -
Точно !!,
си го изневерила едниот бивши -
да Кајги, точно е, го изневерив со другар му кога бевме на роденден ,
финансиски немаш гајле, знаеш да правиш пари -
добро де, тоа ни е во крвта на нас балнакците кога идеме во странство, пати та пари , ебати животов
вика , пази се кога ќе дојдеш на 36 год возраст , можно е да заболиш од дијабетис -
лелеле Кајги и ова точно , како што сум по стрес, само благо јадам , шеќерот ми е качен веке до 100 ка па што останало за во иднина
потоа ми вика , многу си напната и нервозна што ти пречи за да стапиш во врска, таа нервоза ги одбива машките -
точно и тоа Кајги, нервозна сум, слаба со живци , у пичку матер веќе
бла, бла , бла,,,,, и други работи ми изнакажа во врска со фамилија, другарки , кариера ,, и му викам : ај кажи ми колку деца ке имам , и човекот вика 1 машко ке имаш , а второто дете ќе го изгубиш , значи не спомна дали ке биде абортус , дали нешто друго……
И еве се прибирам сега дома и си го вртам филмов како е можно ИСТИТЕ работи што и претходно ми ги имаа кажано други луѓе пак да се повторуваат

Ама како што течат деновите , ништо чудно и така да испадне ко што спомнаа овие гатачи, пошто замисли Кајги сега сум 30 год , па и немам баш време за раѓање деца и фамилија , ц ц ц ц ц јебем ти кариера проклета