Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
@wicked_1 Не беше пеза на Анчелоти тоа што кога го превзеде ПСЖ беше на 1во место и на крај успеа да ја изгуби титулата во факинг Француско првенство од факинг Монпеље?

@wicked_1 Не беше пеза на Анчелоти тоа што кога го превзеде ПСЖ беше на 1во место и на крај успеа да ја изгуби титулата во факинг Француско првенство од факинг Монпеље?
Не, беше поставен на полусезона за тренер на состав што не го познава ни 1 недела. Се виде одма другата сезона за каков тренер се работи коа изгази у лигата и ја освои без проблем, и да не беа глупостите на одреден играч/и, ќе играа полуфинале у ЛШ.

Една може да биде ГЛАВНА награда бе, ти испила памет тоа кладилницата, сфе у множина глеа.
Дечко он и главна награда ја става на 2 квота и ја дуплира незнам што не е јасно.
И опа после тоа имаш една главна за него една за Џони

А Џони ќе изигра на Стефан Т1 2+ да освои 2 главни награди.

И ќе падне нормално.

А за десен бек повеќе од очигледно го забравивте Сања.Пушка од прв до последен ден во Арсенал.

Мислев дека пиша за комбинираниот состав од Арсенал и Челзи :D

Ти фали нешто. :unsure:

За комбиниран што да пишам,цела 11ка на Арсенал,сите резерви на Арсенал. Лесно беше.:kruna:

Лaмберт денес пoтпишa зa ВБА и еве гo сегa сo дебитaнтски пoгoдoк прoтив Бристoл :D

Which Premier League Manager are you?

http://www.bbc.com/sport/0/football/33609642

Јас сум Роџерс :ROFLMAO:

Brendan, is that you? Sometimes ruthless, sometimes democratic, you can make the tough decisions , even if occasionally you get them wrong. You are confident you know best – but you’ve not quite proven yourself at the very highest level yet.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom