Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Jас мислев че ми реплицираш дека не е енглески, ами напротив, то е латински збор.

Со тоа, дискусијата ќе отидеше во погрешен правец. Така да, stick to the topic.

Jas mislam дека добро е наспроти.

Абе, Hot Ice, ко ќе објасвиш кај живејш, викаш “наспроти (рандом објект) или versus? :mad:

:D :P
Од септември почнувам да учам латински :D
Си требало и "наспроти" да го преведеш у "карши".
Може и отспротива.

Ако не ја прекрстиш така темата Пеџа, црцни на роденден да ти дојдат..

Па ако не му дојдат црнци, сам ќе го слави :V :D[DOUBLEPOST=1438357284][/DOUBLEPOST]Oтспротива бе :D

Наспроти- предлог и наспроти -прилог има разлика. :D

Наспроти во темата си е соодветно ставен .

Ако сакате може и контра да пишам, ама тоа ќе биде збунувачки пошто ќе мислат дека збориме за менаџерот на Гванжу. Мада предност на тоа е што и тој збор е латински.

Ако сакате може и контра да пишам, ама тоа ќе биде збунувачки пошто ќе мислат дека збориме за менаџерот на Гванжу. Мада предност на тоа е што и тој збор е латински.

Таква легенда ја опиша само како менаџер на рандом ориентален тим. Срам да ти е :@

:D

Пиши Бенитез против остатокот од светот.

Интересно :X3:

Челзи е во полн состав во недела. Кај Арсенал освен Санчез, има други што нема да играат?

Да си менаџер на Гванжy не е мала работа, ако беше сите ќе бевме :D

Море, Алавес во финалето 2001 година, не искинаа од контра, благодарение на овој романски интернационалец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom