Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно @DaniBMW се сожали, па ми помогна да направам промени во тимот.

Прегледај го приврзокот 125424

Решив овој пат да одам со две "активни" измени. Марез и Ричардс сигурно ќе добиваат минутажа, па ако конечно ја играм играва цела сезона би имал измени на клупа од кои би можел да освојам поени. Иначе искрено за Марез, се мислев дали да го зеам него, дали Ки од Свонси или Редмонд од Норич...сите би требало да се супер за 5.5, ама овој лани ми фати око па мислам дека би бил најдобро решение. :)

Исто и за одбраната, за 4.5 е и Ошеј, па се мислам дали да го сменам со Ричардс. xD
Премногу црвено :nesumjas:

Кaкo тoa сум ти пoмoгнaл ? Не гo гледaм Сигурдсoн тукa ?
Се мислев и меѓу него и Тадиќ, ама србинот е за 0.5 помалце па викам да искористам за измена. :D Од една страна, Тадиќ најверојатно ќе игра и Лига Европа, па може повеќе ќе одмара, ама од друга страна му го нема веќе Бони на Сигурдсон. :D

Не знам дали некој уопште ги гледа составите на темава :D
Еве го и мојот Che Guevara победнички тим:

my team.jpg

Милнер ќе биде ли првотимец? Се мислам да го ставам место Хендерсон кој многу поени ми носеше лани, но сега ќе ја наследи сигурно позицијата на Џерард.

Милнер ќе биде ли првотимец? Се мислам да го ставам место Хендерсон кој многу поени ми носеше лани, но сега ќе ја наследи сигурно позицијата на Џерард.
Да, да, дефинитивно ќе е стартер. Можеби нешто помала минутажа ќе има од Хендо во секој случај, пошто Хендо ако остане здрав нема минута да пропушти од Премиер.

@Peja989 го ставија Виздом у Норич, моеш да си го земеш. Ја го земав више место Бејкер :D

Каде играше овој Виздом лани? И дали играше редовно? да знам дали и јас да го сменам со Бејкер :D

Каде играше овој Виздом лани? И дали играше редовно? да знам дали и јас да го сменам со Бејкер :D
Играше у ВБА цело време, све дур не дојде Пјулис и после тоа не заигра минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom