Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Смениф формација во 3-4-3 и сеа како да избацам дефанзивците од тим пошто имам 3ца на клупа?

Како да си бирам други играчи, односно како да трансферишам?

Смениф формација во 3-4-3 и сеа како да избацам дефанзивците од тим пошто имам 3ца на клупа?

Како да си бирам други играчи, односно како да трансферишам?
Не можеш. Мора 2 голмани, по 5 дефанзивци и мидфилдери и 3 напаѓачи. Само во измените може да местиш кој да ти е прва, втора трета, за кој да има приоритет прв да влезе ако некој од стартните не ти игра тоа коло.

Не можеш. Мора 2 голмани, по 5 дефанзивци и мидфилдери и 3 напаѓачи. Само во измените може да местиш кој да ти е прва, втора трета, за кој да има приоритет прв да влезе ако некој од стартните не ти игра тоа коло.

Добро, како би го сменил ти Ванјама со некој друг што вреди исто?

Иди у трансферс, кликни го искчено до Вањама и десно на лентата барај играч што ќе го стаиш место него.

Аааа, сакаш Ванјама да го смениш со друг од средина. Горе над тимот имаш gameweek 1, gameweek 2... Кај првото имаш од доле pick team и make transfers.

Или директно на трансферс од главното мени.

И дa знaеш пoсле пoчетoк нa сезoнa секoј трaнсфер ќе те чини 4 пoени.
Немoј кo мене првaтa сезoнa вo втoрo кoлo -64 пoени oтидoв :D А цел тим дa гo смениш ти требaaт 60. :D

И дa знaеш пoсле пoчетoк нa сезoнa секoј трaнсфер ќе те чини 4 пoени.
Немoј кo мене првaтa сезoнa вo втoрo кoлo -64 пoени oтидoв :D А цел тим дa гo смениш ти требaaт 60. :D
Не секој трансфер, секое коло има по еден слободен трансфер што не кошта ништо.

А сте ги виделе будaлите штo прaвaт трaнсфери сaмo вo минус дa oтидaт и пoследнo местo дa бидaт нa oверaл ? Пo -10000, -20000 пoени прaвaт :D[DOUBLEPOST=1438257908][/DOUBLEPOST]
Не секој трансфер, секое коло има по еден слободен трансфер што не кошта ништо.

И тoa, и две вaјлд кaрти сo кoи мoже вo тек нa кoлo неoгрaниченo трaнсфери дa прaви. Еднa дoстaпнa зa првa и еднa зa втoрa пoлусезoнa

Еве бе со слики демонстрирано. Пример за да го извадиш Кејн а го стаиш Руни, кликаш на искчето кај Кејн, го наоѓаш Руни, кликаш на него, и make transfers.

Screenshot_6.png Screenshot_7.png
Screenshot_8.png

Само што ти ќе треба обратно да напраиш, Кејн ин - Руни аут :D

Абе сакаф Виздом да го ставам ама стои ко играч на Ливерпул, матер им...

fant.png
Еве го и мојот првичен склопен, никако да го закачам тука :)
Некои од играчиве доста ми се најдоа прошлата сезона па си ги земав пак...
И секако, Too many players from Liverpool selected тип на порака мора да се појави :D
Туку да прашам ако некој знае како да го видам рангот од лани по сите лиги кај што сум била?

Конечно @DaniBMW се сожали, па ми помогна да направам промени во тимот.

fantasy.jpg

Решив овој пат да одам со две "активни" измени. Марез и Ричардс сигурно ќе добиваат минутажа, па ако конечно ја играм играва цела сезона би имал измени на клупа од кои би можел да освојам поени. Иначе искрено за Марез, се мислев дали да го зеам него, дали Ки од Свонси или Редмонд од Норич...сите би требало да се супер за 5.5, ама овој лани ми фати око па мислам дека би бил најдобро решение. :)

Исто и за одбраната, за 4.5 е и Ошеј, па се мислам дали да го сменам со Ричардс. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom