Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
правев фабрички рестарт и ми се избришаа сите броеви што не сум ги зачувал на мејл. Пробав да ги вратам со тоа wondershare ама ми побара пари. Препорачајте некое друго програмче за врќање на контакти.

правев фабрички рестарт и ми се избришаа сите броеви што не сум ги зачувал на мејл. Пробав да ги вратам со тоа wondershare ама ми побара пари. Препорачајте некое друго програмче за врќање на контакти.

прај бекап увек на сд картица, иначе не верувам дека може да се вратат, имаше едно програмче disk digger вадев слики порано од сд нез дали може и контакти да најде

Дечки имам еден проблем,ми треба помош!Имам Самсунг с3,батеријата не ми држеше,а у последно време почна и многу споро да се пуни.Си викам ај рикна батеријава скроз,си отидов фино лепо си земав батерија нова,си држеше топ вчера.Ја испразнив до крај за да ја полнам ама коа ја стаив на полнење - пак ист проблем!Пробав и со друг полнач и на друг штек - џабе!5-6 саати му требаат да се напуни!
Давајте совет што да праам?Дали треба на сервис да го носам?Ако има некој од ск тука сервисер нека пише
пс.Му напраив и Мастер ресет и пак џабе!
Фала однапред

Дечки имам еден проблем,ми треба помош!Имам Самсунг с3,батеријата не ми држеше,а у последно време почна и многу споро да се пуни.Си викам ај рикна батеријава скроз,си отидов фино лепо си земав батерија нова,си држеше топ вчера.Ја испразнив до крај за да ја полнам ама коа ја стаив на полнење - пак ист проблем!Пробав и со друг полнач и на друг штек - џабе!5-6 саати му требаат да се напуни!
Давајте совет што да праам?Дали треба на сервис да го носам?Ако има некој од ск тука сервисер нека пише
Фала однапред
Пробај со друг усб кабел

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Носи го на сервис

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Фала однапред
Тогаш најверојатно е конектор за полнење, ако сакаш да го правиш на ПП ќе договориме

проблем
самсунг сгх д 780 цело време се рестартира
решение???

проблем
самсунг сгх д 780 цело време се рестартира
решение???
Сам пали кога ќе се стави батерија? и на полнач исто прави?
пробај со *2767*3855# еепром ресет код

Има ли некој информација како да го направам телефонот да ми прима странски сим картички? Засега само на вип ми прима

Има ли некој информација како да го направам телефонот да ми прима странски сим картички? Засега само на вип ми прима
Ќе го однесеш во некоја мобилара и ќе ти го декодираат.

Сам пали кога ќе се стави батерија? и на полнач исто прави?
пробај со *2767*3855# еепром ресет код
ова претпоставувам е код за мастер ресет-не се секавам на кодот,пред година дена кога го правев, не ми помогна, само знам ги изгубив сите броеви зачувани на тел.

Колку кошта тоа?
Кој модел?[DOUBLEPOST=1438278367][/DOUBLEPOST]
ова претпоставувам е код за мастер ресет-не се секавам на кодот,пред година дена кога го правев, не ми помогна, само знам ги изгубив сите броеви зачувани на тел.
Тоа е да, тогаш пробај со друга батерија, софтвер итн ... сервис

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom