Фан Клуб: Интер

Нит 300 чуда, нит дриблинзи, нит пасови (освен тупење на средина), на 35м од гол...

Не знам кога ќе признаете дека ова не е игра, не личи на игра...

Кондогбија да го ругам за 5те глупи пасови? Или рано е, се чува...?

Нит 300 чуда, нит дриблинзи, нит пасови (освен тупење на средина), на 35м од гол...

Не зборам само за денес, тука за цела претходна сезона и еве оваа претсезона.

Како добро би легнал Гуарин на местото на Брозович, со Кова во средина и Кондогбиа лево. Има да гризат црниве по терен од двете страни.

Ако вака играме во лигата ќе паѓаат малите екипи како крушки!

Како може да се сере за Кондогбија не ми е јасно, имал 5 лоши пасови... Вака ова полувреме како што изигра се гледа дека е добар играч, дека има простор за напредок и може да биде класа, само таа другата нога да почне малку да ја користи. Ковачич е феноменален на подготовките, дали му ја погодија позицијата или така му се погоди, ама ако игра вака наредната сезона ќе ја дигне цената над 50м. Муриљо е добар играч таман сакав да го испофалам ама си имаше грешка кај голот...

Brozovic poima nema, od ostanatoto sum zadovolen. Ima pas igra, Kondogbija dobar, Kovacic e fantasticen, Palacio mu ebev 100 majki celo poluvreme. Steta sto ne vleze ovaa na Hernanes sega.
Real ne igra nisto posebno ali imaa pokonkretni sansi od nas.
I da, kakvo kuce e Murillo samo:pistoldz:[DOUBLEPOST=1438001856][/DOUBLEPOST]

Moze da ne zamaras?

Кога ќе почне да се ослободува од притисокот и од 40 те милиони кои ги плати Интер за него Кондогбија ќе гризе по терен.Не е само обичен копач како што беше претставен на почетокот,има многу игра во него.Секако ќе биде различен кога ќе почнат регуларните утакмици и мислам дека ќе бидат страшен тандем со Ковачич,кој кине во припремниве утакмици и реално Манчини треба да ја гради целата игра на нив со што би добиле слобода да играат како што сакаат тие двајца.

Не знам што очекувате, играме против најсилната екипа во Европа а извадија доста солиден состав. Кај нас има неколку измени од ланскиот состав на кчучни позиции а се очекуваат уште 2-3 нови играчи.

Од Брозович очекував многу повеќе а Паласио толку има сила а и толку си знае...

Кондогбиа е класа играч, тие што плукате немате поим од фудбал.

Се надевам нема да направи ссега 100 измени од еднаш и ке го стави само Гуарин на местото на Ернанес или Брозович па да подледаме уште малку добар фудбал. И Нагатомо може место Жесус.

Moze da ne zamaras?

Муриљо кучето твое го дрибнаа у петерец за голот. Очигледно дека има проблем и со мускулот, при контра една пак се држеше за ногата.

Играч што е платен 40м не може да чекаме да видиме дали ќе биде добар, или светска класа, по дифолт тоа мора да е готов продукт, не некој кој ќе знае да се заградува, ама едната нога не ја користи, а-у... нема простор тука за или-или. 40 милиони си се 40 милиони, таа сума сама по себе си носи терет.

Дома на твоите да им викаш да не замараат, иди летај пеперутки.

Intervencijana na Murillo koga spreci 1 na 1 sansa na Ronaldo ... :drk:
Mancini e pute mada bez 2ca starteri napred i ogranicen e koga e vo prasanje igrata od napadot, so Jovetic, Shaq/Perisic drugo ke e, i eventualno do kraj na leto ako iznenadat i so Mertens plus. :sneaky:

Pisav inace posle mecot so Baern, Mancini napagac bese, a postavuva anti igra za napagac ko Ikardi, ova nikad nema da go svatam, napagac ko Mancini vakov fudbal da forsira, totalna nejasnotija, a periodov ako ne eksperimentira, koga ?! Pa i 5 komada neka primat.

Real inaku u ponapredna faza na podgotovki se dosta od Inter, toa i Mancini go spomna vcera na pres taka da sekako ke deluvaat bolje vo uigranosta i fizickata podgotvenost, ovoj na vtor asalen mec na podgotovki so Milan vidovte sto izvadi pod izgovor deka uste bilo rano, sakal posvezi da se fudbalerite i da se cuvaat od povredi, ene i Dortmund gi rasljakaa juve, ne e toa nikakov problem, problem e faktot sto ne se eksperimentira sega i ne se probuva nesto novo.

p.s. Inter nad 250 min gol nema daeno u Kina, Ikardi nema uste u sansa vlezeno :) vie Kondogbia pa Kondogbia : ))), pa igrac od sredina e, neofanziven, neznam sto ocekuvate poveke od nego posle se na se 200 min izigrani za Inter letovo.

Последно уредено:
одбраната е фушерај,жабата се губи на моменти,Исусот по страна е изгубен,Монтоја ништо не покажа.Едино Муриљо нешто покажува.

Средниот ред е сасвим добар,ја имаат топката,но Икарди е сам во нападот и не може ништо.Хернанес глуми крило,а на крило за кур не го бива,Паласио одвај мрда,маста му ја извадија.
Сосема друга ќе биде играта кога ќе бидат во состав Јојо и Перса

Ne postoi levak sto znae da igra so desna noga.
Za Kondogbia, ke go citiram Mou vo edna izjava za Matic, nikogas ne bi prodal 2m visok vezen igrac koj sto igra so leva noga.

Очобол.

А ја сум глупобол шо се кладев на идиотиве.[DOUBLEPOST=1438004162][/DOUBLEPOST]
одбраната е фушерај,жабата се губи на моменти,Исусот по страна е изгубен,Монтоја ништо не покажа.Едино Муриљо нешто покажува.

Средниот ред е сасвим добар,ја имаат топката,но Икарди е сам во нападот и не може ништо.Хернанес глуми крило,а на крило за кур не го бива,Паласио одвај мрда,маста му ја извадија.
Сосема друга ќе биде играта кога ќе бидат во состав Јојо и Перса

Дај не сери молим те.

Сам е у нападот Икарди зашо глупандерот Манчини кузнае шо тактика пробуе .... ни 4-2-3-1 ни 4-3-1-2 .... поише као 4-5-1 или 2-8-0 пошо се дебили.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom