Криминалци и криминални групи во МК

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Помеѓу "ova" и " e" си заборавил да ставиш "не". Еве ти болдирав, слободно преправи си.
Me mrzi da pishuvam na tel. ama aj...
Sedev vo edno kafanche na ruchek u debar maalo so brat mi i pozadi nas sedea dechki isto na jadenje i gi slusham diskutiraat glasno...mijalkov tineks na todorovic mu go lapnal, neznam mida na dani ja lapnal i op slusham za mojov biznis kao go lapnal...so brat mi se gleame i se zgazivme od smeenje!!!
Zatoa vikam OK druze ne se pali. pishuvaj si super! Samo maaaaalku so rezerva ne se shto ke chuesh e vistina!
Pozdrav:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.687
Друже досаден си како пролив, тоа што ти дале субвенции за бизнисот не значи дека треба да отекуваш јајца во секоја можна тема и слепо да ги браниш :вонзем:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Me mrzi da pishuvam na tel. ama aj...
Sedev vo edno kafanche na ruchek u debar maalo so brat mi i pozadi nas sedea dechki isto na jadenje i gi slusham diskutiraat glasno...mijalkov tineks na todorovic mu go lapnal, neznam mida na dani ja lapnal i op slusham za mojov biznis kao go lapnal...so brat mi se gleame i se zgazivme od smeenje!!!
Zatoa vikam OK druze ne se pali. pishuvaj si super! Samo maaaaalku so rezerva ne se shto ke chuesh e vistina!
Pozdrav:)
Коментарот беше за текстот. Шо си чул ти на улица/кафич/фризерка твоја работа.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Dali 10% od ova e vistina! Ama fino u sekoj sluchaj...se zabavlja narod!
Како чекате момент вие доушниците да се испосерете бреееј!!!
Ви заврши смената? Дневница утре а?

@Црноризец Храбар цепај брат, остај ги овие шо и се тресат на државната администрација, затоа не не бива за свинска...

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Како чекате момент вие доушниците да се испосерете бреееј!!!
Ви заврши смената? Дневница утре а?

@Црноризец Храбар цепај брат, остај ги овие шо и се тресат на државната администрација, затоа не не бива за свинска...
Chitaj ubavo. Od lichno iskustvo si kazuvam. I ne me citiraj se zamaram da ti odgovoram. Chitaj ko choek drkaj na prikaskive i uzivaj ebate belja. Sho se palish tolku?
Ustvari gleam potpishan si komunjar taka da pojasno mi e.
Pozdrav

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.177
Поени од реакции
18.250
Во меѓувреме, денес во 13:30 пред хотел Дрим е убиен Аргетим Асани, проблематичниот заменик директор на УЈП.Асани не беше во добри односи со главниот кум, а ниту со Села.Асани беше повреден и во тепачка лани на состанок за избор на локален претседател на ДУИ поради ривалство меѓу кланот на бившиот градоначалник Мерко и пратеникот Арбен Лабеништа.
:unsure:Ем го исчистија проблематичниот кадар, ем му дадоа шанса на братот на убиениот за одмазда.Ќе го затворат или е Села дил ориентед?Дали ќе излезат имиња и на останатите вмешани според семејството?За љубителите на теории...

Кога сме веќе кај имиња, правилно име на убиениот е Артан Муслиу.
Абдулај Купа од струшко Велешта, брат на обезбедувачот на градоначалникот Зиадин Села, Уран Купа, кој во февруари годинава беше криднапиран и убиен, неофицијално, е осомничениот кој и се предал на полицијата за убиството на заменик директорот на УЈП Аргетим Асани, што се случи денеска во центарот на Струга. Ова го потврдил и таткото на Абдулај, Бајрам во изјава за порталот на албански јазик „Струга лајм“, во која признава дека неговиот син стои зад убиството на Асани и дека тоа го сторил од одмазда за убиениот брат.
Непосредното по немилиот настан во струшката јавност започнаа да се шират гласини дека инцидентот можно е да е поврзан со случајот на киднапирање и убиство на Уран Купа. Тој исчезна на 6-ти февруари, а на 17 март мртвото тело на Уран Купа беше најдено во реката Сатеска, кај месноста викана Дупки, во непосредна близина на локален пат кој води за струшкото селото Дрслајца. Случајот не доби институционална разрешница. Четири месеци подоцна во знак на одмазда убиен е вториот човек на УЈП, што отвара многу прашања на кои одговор треба да дадат надлежните институции.
http://www.ohridnews.com/vesti/86414

Последно уредено:
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.585
Deka mene mi go zemal biznisot za pochetok. Pa deka na Vlado mu go zemal, pa na Dani...kao za pochetok!
Ke zaboraev...a deka ne me obezbeduva sgs!! A sea sho praime!
Затоа што си небитен како семкара, ништо чудно на градски да продаваш семки, ај сеа откачи се од тука, не тролај.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Абе на тебе сериозно веќе ти го имаат преземено бизнисот, а уште не ти кажале. А да го прашаш брата ти да не е направил некоја шашма? Има такви примери по државата...

Член од
26 јули 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Коста Јанковски (Балкан), (Хиена)

Хиена и Балкан се двата прекари на Коста Јанковски. Првиот поради тоа што монгумина сметаат дека е еден од најбогатите и највлијателните луѓе на балканот а вториот поради неговиот карактер. Се разбира како и сите вмешани во тобако шверц бизнисот вреден милијарди години така и Коста бил потрчко на Данчо Шутурков тежок фалсификатор, многу интелигентен криминалец, но и човек со големо срце. Човек што ги направил сите во Македонија успешни политичари, лекари, директори итн. Се чекало да пушти пратка Данчо за да добијат плата и пензија државниве служби... Но да не бегаме од темата данчо е корен и стебло своевремено на тобако мафијата а негов наследник е Коста Балкан. Премногу богат човек кој има колекција од ферари возила http://ekonomski.mk/2013/12/08/фото-што-возат-македонските-бизнисме/ Има куќа на водно купена од Љупчо Ѓорѓиевски за да го спаси зошто неможел Љупчо да ги оправда парите за луксузната куќа на водно. Инаку коста е глава на мафијата во МК за шверц со цигари па и алкохол. Интересен податок е дека Коста е личен пријател со речиси сите балкански премиери а македонските премиери ги купува пардон инвестира во нив уште пред да дојдат на власт. Имал човекот сметки со стотици милиони евра низ целиот свет во најголемите светски банки.
Секоја му чест на господинот Зоран Божиновски (новинар) кој го поклопи Коста со докази и го истресе пред цела балканска јавност.

Овде Зоран зборува за целата тобако мафија. https://www.youtube.com/watch?v=OPSvbGIjnhY

Овде има текст огромен исто така од Зоран. http://burevesnik.org/sr/ekonomija/item/6-kosta-jankovski-prijatelj-balkanskih-premijera.html

Интервју со Коста Јанковски од 2006 година за Утрински Весник. http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=884&stID=11975&pR=3

Еве кој е Коста.
Прегледај го приврзокот 123165
ve[DOUBLEPOST=1437918876][/DOUBLEPOST]
Коста Јанковски (Балкан), (Хиена)

Хиена и Балкан се двата прекари на Коста Јанковски. Првиот поради тоа што монгумина сметаат дека е еден од најбогатите и највлијателните луѓе на балканот а вториот поради неговиот карактер. Се разбира како и сите вмешани во тобако шверц бизнисот вреден милијарди години така и Коста бил потрчко на Данчо Шутурков тежок фалсификатор, многу интелигентен криминалец, но и човек со големо срце. Човек што ги направил сите во Македонија успешни политичари, лекари, директори итн. Се чекало да пушти пратка Данчо за да добијат плата и пензија државниве служби... Но да не бегаме од темата данчо е корен и стебло своевремено на тобако мафијата а негов наследник е Коста Балкан. Премногу богат човек кој има колекција од ферари возила http://ekonomski.mk/2013/12/08/фото-што-возат-македонските-бизнисме/ Има куќа на водно купена од Љупчо Ѓорѓиевски за да го спаси зошто неможел Љупчо да ги оправда парите за луксузната куќа на водно. Инаку коста е глава на мафијата во МК за шверц со цигари па и алкохол. Интересен податок е дека Коста е личен пријател со речиси сите балкански премиери а македонските премиери ги купува пардон инвестира во нив уште пред да дојдат на власт. Имал човекот сметки со стотици милиони евра низ целиот свет во најголемите светски банки.
Секоја му чест на господинот Зоран Божиновски (новинар) кој го поклопи Коста со докази и го истресе пред цела балканска јавност.

Овде Зоран зборува за целата тобако мафија. https://www.youtube.com/watch?v=OPSvbGIjnhY

Овде има текст огромен исто така од Зоран. http://burevesnik.org/sr/ekonomija/item/6-kosta-jankovski-prijatelj-balkanskih-premijera.html

Интервју со Коста Јанковски од 2006 година за Утрински Весник. http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=884&stID=11975&pR=3

Еве кој е Коста.
Прегледај го приврзокот 123165
ve

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.423
Поени од реакции
39.006
Црноризец имаш ли нешто за тој русинот шо е на Вардар газдата? Разни верзии се вртат и далеку е од чист бизнисмен. Последно што слушнав е дека бил инсталиран од КГБ овде за да го зацврстува руското влијание во државата , а и ако пратиш какви се бизниси превзема нема да ме изненади да се игра некоја игра , плус близок е со Мијалков. Разни муабети има за него , да не знаеш на што да веруваш.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Deka mene mi go zemal biznisot za pochetok. Pa deka na Vlado mu go zemal, pa na Dani...kao za pochetok!
Ke zaboraev...a deka ne me obezbeduva sgs!! A sea sho praime!
Разбравме дека сакаш да се пофалиш дека имаш профитебилен бизнис и другарчиња што си играат елита... Ако ти оди супер бизнисот браво. Секоја чест. Ама да се фалиш на ваков начин... :unsure:[DOUBLEPOST=1438028018][/DOUBLEPOST]
Црноризец имаш ли нешто за тој русинот шо е на Вардар газдата? Разни верзии се вртат и далеку е од чист бизнисмен. Последно што слушнав е дека бил инсталиран од КГБ овде за да го зацврстува руското влијание во државата , а и ако пратиш какви се бизниси превзема нема да ме изненади да се игра некоја игра , плус близок е со Мијалков. Разни муабети има за него , да не знаеш на што да веруваш.
Не сум сретнал ништо конкретно за неговите врски со подземјето го видов само на неколку интервјуа и ми беше јасно за шо човек станува збор... Руска работа. Мислам дека се викаше Сергеј иначе ако исчепкам нешто веднаш споделувам овде.

Kajgana Shop

На врв Bottom