Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве пак не ме разочара Том Харди, колку лош филм е Child 44. Некогаш добра актерска екипа и одлична приказна не се доволни да се направил солиден филм. Филмот е фикција што се обидува се да прикаже како вистина со нафрлање на минимум факти.
Каков очаен акцент имаа глумците во филмот, демек ако зборуваат така пореално ќе делува ситуацијата каде што во Русија пред 50 години сите зборуваат англиски освен кога наздравуваат и викаат ДА.
Точно, Гери Олдман беше единствената светла точка во ова мизерно филмско остварување. Ако те интересира приказната за Чикатило гледај го Citizen XГери Олдман растури како Виктор Резнов у COD WAW и BO, немој така за него, his russian accent is very nice
), 3Д беше одлично, приказната супер и на ова да се додадат одлични досетки кои го правеа филмот интересен константно.
.Мислам дека си малку biased спрема Броснан, а ваљда и спрема постарите со Конери итн.Новиве бондови ми се мех, ниеден од новиве не може со старите, овие ги штанцаат да земаат милиони само на стара слава демек бонд џејмс бонд
Submarine (2010)
Како ми легна филмов нека сиби мамата. Ме бендиса. Визуелно одличен, скрипта таман (интересни дијалози и нарација со добри мисли и поенти, онака несекојдневни), музика исто. Некако приземна драма, со неприземни ликови.
Во последно фетиш ми се вака снимани филмови со онаа препознатлива сино-мастилна боја специфична за режисерон од Тhe Returne, Elena, Левијатан, па и во Biutiful исто.
Бомбастичен да го гледаш, пошто си во некој таков mood ако те оценувам по песните шо ги постираш x)

ако изгледа на мртов, пробај го торентот и остави го со деновиздрав торент од The Tokyo Trial?
на rutracker не можам никако да се снајдам, а на кикес има еден умрен без сидери.. на јутуб го има ама со нула квалитет и превод