Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Falkao go smetavte za glavno zasiluvanje so Di Maria, toa e fakt, sekako so alibi muabeti paralelno vo stil na moze ke se snajde, mozda nema, pozajmica povredi bla bla, platata pola ovoj plakja pola onoj, vo princip slicno kako sega so svabava...
Паралелно со тоа,швабава го сметаме за поголема засилување од Фалкао прошла година.Потпиша тригодишен договор сметаме на него како спасител и убедени сме дека ќе се снајде.

R

red.devil

Гостин
Ги гледаш напатените душички(а) кој ти го лајкнаа постот?Таа е таа математика брат. :)
Хахаха... Не заебавај, не ќе можат да заспијат вечерва. Ах бе факе факе..

:kuracc:
Ти не лајкува, па што те ебам. Немаш поддршка од мене.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Хахаха... Не заебавај, не ќе можат да заспијат вечерва. Ах бе факе факе..

:kuracc:
Ти не лајкува, па што те ебам. Немаш поддршка од мене.
Грд ти е аватарот. :свиркам:

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Абе игравте фудбал во Прилеп на пивофестот?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
A shto toa mi se vratilo, de objasni?
Kade aum kazhal deka Falcao e glavnoto zasiluvanje, a zemen na pozajmica?

Ne sum trebal da peckam shto sme kupile klasa igrachi kako Di Maria i Falcao posle muabetot na rogjo?

Ochekuvash da ti veruvam deka vie dau sobervte igrach na Real koj im beahe mvp u CL finale, ke bevte onaka, kao obichen transfer...

Pola fan club go nosi benteke na avatar, a tek pa Di Maria...
Ти се врати затоа што 2 месеца трубеше како сте донеле големи имиња и без ЛШ а истите тие две имиња ви беа флопови оваа сезона при што едниот не беше откупен или не му се продолжи позајмица а другиот најверојатно ќе биде продаден во ПСЖ. Продаден или не, не сте ни малку задоволни од него, погово од втората полусезона.

Немаше да бидеме као онака со ниту еден трансфер. Ние сме мали души за тоа и се радуваме на некој ко Ингс, не па на некој како ДиМарија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom