Паралелно со тоа,швабава го сметаме за поголема засилување од Фалкао прошла година.Потпиша тригодишен договор сметаме на него како спасител и убедени сме дека ќе се снајде.Falkao go smetavte za glavno zasiluvanje so Di Maria, toa e fakt, sekako so alibi muabeti paralelno vo stil na moze ke se snajde, mozda nema, pozajmica povredi bla bla, platata pola ovoj plakja pola onoj, vo princip slicno kako sega so svabava...
Не си свесен колку ти пасира аватарот на постовите.The one and only - Факе![]()
Ги гледаш напатените душички(а) кој ти го лајкнаа постот?Таа е таа математика брат.Не си свесен колку ти пасира аватарот на постовите.![]()
Хахаха... Не заебавај, не ќе можат да заспијат вечерва. Ах бе факе факе..Ги гледаш напатените душички(а) кој ти го лајкнаа постот?Таа е таа математика брат.![]()
Грд ти е аватарот.Хахаха... Не заебавај, не ќе можат да заспијат вечерва. Ах бе факе факе..
Ти не лајкува, па што те ебам. Немаш поддршка од мене.
Знам дека ти е грд. Битно мене ми е убав.Грд ти е аватарот.![]()
I tebe ti e grt avatarotУште педерски муабети фалеа на темава
Не е грт, грд е.I tebe ti e grt avatarot
Се договоривме да викаме дека не сме играле.Абе игравте фудбал во Прилеп на пивофестот?
Ти се врати затоа што 2 месеца трубеше како сте донеле големи имиња и без ЛШ а истите тие две имиња ви беа флопови оваа сезона при што едниот не беше откупен или не му се продолжи позајмица а другиот најверојатно ќе биде продаден во ПСЖ. Продаден или не, не сте ни малку задоволни од него, погово од втората полусезона.A shto toa mi se vratilo, de objasni?
Kade aum kazhal deka Falcao e glavnoto zasiluvanje, a zemen na pozajmica?
Ne sum trebal da peckam shto sme kupile klasa igrachi kako Di Maria i Falcao posle muabetot na rogjo?
Ochekuvash da ti veruvam deka vie dau sobervte igrach na Real koj im beahe mvp u CL finale, ke bevte onaka, kao obichen transfer...
Pola fan club go nosi benteke na avatar, a tek pa Di Maria...