Јелена Розга

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Да се надоврзам на муабетот „толку е убава што не би го мавал на неа“. Еден другар знае да каже „оваа не е за мавање, оваа е за дома у стаклено ѕвоно да ја чуваш“ :D

Да се надоврзам на муабетот „толку е убава што не би го мавал на неа“. Еден другар знае да каже „оваа не е за мавање, оваа е за дома у стаклено ѕвоно да ја чуваш“ :D

Пошто си тука а знам дека се „палиш“ на Саша Ковачевиќ само да ти кажам дека мочафме на соседни писоари. Напраен беше мајка.

#Успеаф[DOUBLEPOST=1437343673][/DOUBLEPOST]П.С. Ние викавме „да си ја растеш“ :D

Пошто си тука а знам дека се „палиш“ на Саша Ковачевиќ само да ти кажам дека мочафме на соседни писоари. Напраен беше мајка.

#Успеаф[DOUBLEPOST=1437343673][/DOUBLEPOST]П.С. Ние викавме „да си ја растеш“ :D
Еееј ја имам само до Гечевски мочано, и тоа ми беше хајлајт досеа. Би сакал да можеме да ги размениме искуствата :D

2-3 песни и знам ама ја пратам на се живо диво, дури и на тие мрежи што немам профили. Ваква убавина еднаш на 10 години се раѓа :love::love::love:

Доказ имаш? Слика нешто? :D Рики не му верувај!

Имате поздрав од чичкото што ја "проби".
60877881-tonci-huljic-jelena-rozga.jpg

Розга ми е омилена :3
Жената е царица :)
Единствена пеачка на кои и ги знам сите песни.
Лани бев на пивофест специјално за неа..

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk

Како бе за чување у стаклено ѕвоно? Оваа е да фатиш и да ја прекршиш како воздушна. :vozbud:

:ROFLMAO: Џонтра отворил тема за Розга .... And that day came to be seen :kruna:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom