Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се надоврзам на муабетот „толку е убава што не би го мавал на неа“. Еден другар знае да каже „оваа не е за мавање, оваа е за дома у стаклено ѕвоно да ја чуваш“![]()
Еееј ја имам само до Гечевски мочано, и тоа ми беше хајлајт досеа. Би сакал да можеме да ги размениме искустватаПошто си тука а знам дека се „палиш“ на Саша Ковачевиќ само да ти кажам дека мочафме на соседни писоари. Напраен беше мајка.
#Успеаф[DOUBLEPOST=1437343673][/DOUBLEPOST]П.С. Ние викавме „да си ја растеш“![]()
Еееј ја имам само до Гечевски мочано, и тоа ми беше хајлајт досеа. Би сакал да можеме да ги размениме искуствата![]()
Доказ имаш? Слика нешто?Пошто си тука а знам дека се „палиш“ на Саша Ковачевиќ само да ти кажам дека мочафме на соседни писоари. Напраен беше мајка.
#Успеаф[DOUBLEPOST=1437343673][/DOUBLEPOST]П.С. Ние викавме „да си ја растеш“![]()
Како бе за чување у стаклено ѕвоно? Оваа е да фатиш и да ја прекршиш како воздушна.Да се надоврзам на муабетот „толку е убава што не би го мавал на неа“. Еден другар знае да каже „оваа не е за мавање, оваа е за дома у стаклено ѕвоно да ја чуваш“![]()
Продолжи со глупостите па и за тебе ќе има у чда.Џонтра отворил тема за Розга .... And that day came to be seen
![]()