Геј браковите станаа легални во сите држави на САД

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Хепатис А/Б/Ц кај хомосексуалците е премногу застапена.Овие вируси се страшно контагиозни а ширењето е примарно преку контакт/крв/флуиди...ХИВ вирусот/ХПВ/ХСВ/ЕБВ 2 вирусот и многу други кај нив е секојдневица. 80% од заболените со сифилис ти се хомосексуалците,почеста ти е кламидијата.Aмебиазата и џиардијазата ти се почести паразитни инфекции кај хомосексуалците.
Хомосексуалците имаат многу поголема инциденца на анални канцер(дури 50х повеќе од нормалната популација),поголема инциденца на рак на простата,колитиси,проктитиси ти реков ми рече се кај нив секојдневица.

Стереотипија велиш? Ова се факти,нема врска со хомофобија и стереотипија.
Хомосексуалците во ЕУ не може да бидат крводарители(законски одредено) заради високиот ризик од пренос на ХИВ и Хепатитис.
Арно ама сега Американските ќе може да даруваат крв, но сепак има малце дискриминација треба 1 година да немаат односи. Ама со малце протеси ќе се изборат и против ова.
Било слобода, нормално.:facepalm:
Кога развратот ќе се нарече слобода, а ненормалното нормално заначи криза е длабока.
http://www.faz.net/aktuell/gesellsc...mosexuelle-maenner-ist-rechtens-13565724.html
http://www.faz.net/aktuell/politik/...n-in-amerika-jetzt-blut-spenden-13339833.html

Последно уредено:
Хомосексуалците во ЕУ не може да бидат крводарители(законски одредено) заради високиот ризик од пренос на ХИВ и Хепатитис.
Арно ама сега Американските ќе може да даруваат крв, но сепак има малце дискриминација треба 1 година да немаат односи. Ама со малце протеси ќе се изборат и против ова.
Било слобода, нормално.:facepalm:
Кога развратот ќе се нарече слобода, а ненормалното нормално заначи криза е длабока.
http://www.faz.net/aktuell/gesellsc...mosexuelle-maenner-ist-rechtens-13565724.html
http://www.faz.net/aktuell/politik/...n-in-amerika-jetzt-blut-spenden-13339833.html

Хомосексуалците се тешко социјално и здраствено бреме во било кое опшество или држава,тој проблем неможе да го види само кратковидец и политичар на кому му е гајле за утре,бидејќи најбитно е денес да се фати столчето.
Се додека на врвот постојат неспособни неразумни егоистички гомнојадци а на дното послушни офци,светот нема да биде подобро место на живеење ами само полошо.

Кога читам 60-70% од мислењата на темава, инстант во глава ми иде следнава слика
l8aibme.png

Тешко социјално и здравствено бреме, крај на светот, разврат, УЖАААААААААААСССС!!!!!!!111!!!
Чисто онака спортски, сте го уклучиле ли некогаш мозокот да размислите како конкретно сето тоа влијае на вас како единки во општеството? Како целата оваа работа го менува вашиот живот?
Прилично е едноставно :
1. Геј сте и сакате да склопите геј брак = ЈЕЕЕЕЕЕ, кај да си купам бонбончиња за оние врзулките за свадба
2. Не сте геј, не сакате да склопите геј брак и геј бракот е легализиран = Никој не ве тера со сила да склопите геј брак
3. Веќе сте во хетеро брак = легализирањето не влијае врз вас било како
4. Не сте во брак и не сакате да склопите геј брак = мува не ве лази
Пун штурац морални проповедачи што пијат до 5 сабајле, ги тепаат жените ко ќе си дојдат дома и си ги гледаат децата (за кои ах, толку се грижат) два пати во неделата.

Што не е нормално не е нормално ама треба да се разбере дека можеби и тие имаат некои хормонални пореметувања или раснеле во некои поинакви општества и треба да им оставиме да изберат како да живеат.Мене лично нема да ми пречат се до оној момент додека не им е дозволено да чуваат дете ама мислам дека во некои држави и тоа им е дозволено пошто гледав оддамна на телевизија како двајца во геј брак посвојуваат дете.Е против ова сум.Зошто едно дете да биде изложено на такво општество да не знае кој е татко кој е мајка....ова не ми се допаѓа,а за другото што сакаат нека си прават не ми пречи а и не ме засега.

I now pronounce you pitcher and catcher. You may now kiss the catcher.

pink10raiseyourglass.jpg

Mile pederot od Cair nemase vakvo izvajano telo, tuku bese suv kako pracka i ruzen kako abortus.

сите што го бранат сето ова ненормално срање се болни во главата.

Коментари у типот: ти си хетеро не те засега тебе, те боли цеф итд..

Баш не засега сите не сакам да гледам педерчиња и лезбејки околу мене и не кажувајте не се вакви гејовите не се такви кога сегде гледаме идиотски и дегенски ствари како прават у јавност и пред малите деца (не дека ако нема мали деца и се ќе биде во ред)

ова е далеку од слобода, ова е болест.. исто и оние нашите лгбт педерчиња шо земаат пари за тоа имаа изјавено пред година две дека уствари нездраво било растењето на децата помеѓу маж и жена а не помеѓу нив изродите

Да живее хомофобијата и традиционалните вредности

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom