Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу јаки играчи земаа Јунајтед.Гомнаров Вудвард им ги направи сите трансфери на Утд пред нашиве било што озбилно. Ако не го земат Лаказет нека се убијат, и годинава ли ќе бидеме несериозни претенденти??
Гомнаров Вудвард им ги направи сите трансфери на Утд пред нашиве било што озбилно. Ако не го земат Лаказет нека се убијат, и годинава ли ќе бидеме несериозни претенденти??
Не ги гледај Јунајтед.Каша попара им е тимот,крпат на сите страни.Имаат дупки во одбраната и во нападот па и на голманската позиција доколку им кидне голманот.Тоа се уште најмалку 3 играчи,сеуште не се завршени со пазарење.Нас ни треба уште еден,најмногу двајца,така да неможеме да се споредуваме со нив.А за Шнајдерлин ми е мило што не дојде кај нас пошто не го сметам за класа играч, тоа го пишував уште кога го поврзуваа само со Арсенал.Швајни си е топ класа ако успее физички да се приспособи и ако куртули од повреди ке растури.Трансферот на Чех како илустрација е покривот на куќата, а ни фали уште последниот кат. Јунајтед моментално го изградија последниот кат а им фали покривот. Отидовме на турнеја уште немаме засилување сем Чех
Абе он може не е класа, ама затоа Микел Артета кога го зимавте беше класа над класите...на исто рамниште со Чави у тоа време...Не ги гледај Јунајтед.Каша попара им е тимот,крпат на сите страни.Имаат дупки во одбраната и во нападот па и на голманската позиција доколку им кидне голманот.Тоа се уште најмалку 3 играчи,сеуште не се завршени со пазарење.Нас ни треба уште еден,најмногу двајца,така да неможеме да се споредуваме со нив.А за Шнајдерлин ми е мило што не дојде кај нас пошто не го сметам за класа играч, тоа го пишував уште кога го поврзуваа само со Арсенал.Швајни си е топ класа ако успее физички да се приспособи и ако куртули од повреди ке растури.
Он беше купен во паника, последен ден, не ни ја играше оваа позиција во Евертон воопшто, така да немој да споредуваш, се сложувам со членот погоре дека Шнајдерлин не е класа и не вреди толку пари.Абе он може не е класа, ама затоа Микел Артета кога го зимавте беше класа над класите...на исто рамниште со Чави у тоа време...
Нормално дека не е класа, играше у факинг Саутемптон. Ама затоа има потенцијал да стане одличен играч и класа. Класа не се станува преку ноќ...Он беше купен во паника, последен ден, не ни ја играше оваа позиција во Евертон воопшто, така да немој да споредуваш, се сложувам со членот погоре дека Шнајдерлин не е класа и не вреди толку пари.
Значи се сложуваш со мене.Нормално дека не е класа, играше у факинг Саутемптон. Ама затоа има потенцијал да стане одличен играч и класа. Класа не се станува преку ноќ...
Да се сложувам, не е класа. Класа е Пирло, Чави, па и Сколс да го вратат пак од пензија, и он ќе биде. Проблемот е што ти го правиш како демек не бил доволно добар за у Арсенал, а од друга страна играте со Артета, Фламини, и остали...и Матич не беше класа, ама затоа сеа види каде е...Значи се сложуваш со мене.