Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро тоа е сајнс фикшн у моментов, во ваква ера да лапа Ноле толку слемови многу тешко, ама отом потом, не е ни поентата тоа во тенисот, да се стигне Роџер, не верувам дека Ноле размислува толку долгорочно, турнир по турнир па на крај ке се собере Се, мене лично најбитно ми е да ги обедини сите слемови, и барем еднаш да искусам како би делувало у машки тенис еден да атакува на сите слемови у година, или бар до вимболдон еднаш новак да дое со освоени 2 слема.Nema potreba od karanje sekako Nole nikad nema da go stigne Roger! #fakt
Nema potreba od karanje sekako Nole nikad nema da go stigne Roger! #fakt
Добро друже твоето ниво на дискусија е апла дебилно и ретардирано и ке го игнорирам, за дркање не го дркам, се радувам зашто Ноле победил, ако одиме по твојава логика што беше на темава кога Федерер го победи Мареј ? М ? Групни ренди марш оргазми и прскања пред монитор.овај syn го скапа дркање,јајцава ми ги потече. ко џокович да изигра некој вонсериски турнир или меч.Немало шанси денеска за федерер, па немало бе бате 34 години има. А ми го дрвиш овде како федерер најдобриот тенис во кариера да го играл и вонсериоскиот џокович да победеил.Ако немало конкуренција за федерер во неговата ера, сеа па премн има упм . Умренио надал,дооденио федерер и некој си недокажани звезди ко мареј и вавринка.
Па ти брате чим беше толку сигурен у победата зошто не отиде у спортска фино лепо да вложиш се што имаш,можеше и на нас да ни кажеш па и ние да вложиме се?Ептен некако сигурен бе у пичку матер,Новак не беше толку сигурен колку што си ти.Али добро ти си посебен од тебе почнува тенисотхаха кој глуп муабет го начнуваш ...
врска немаш, шанса имал, и тоа голема, каде ? Кога, потенцирај, аргументирај, другово, да беше Вавринка ( да не ја начнуваме разликата од вавринка на трева и други подлоги ), абе и Гринч да постоеше, минатиот божиќ ќе беше украден, али јебига, не постои, ко и шансите на Федерер денес да победи. Да сервирал за победа да не успеал, да стигнел до 5ти сет и да се тегнеа ко лани, а не успеал, да имал меч топка на сервис на Ноле а не успеал, ке те сватев дека имал шанси, вака никогаш, која е бре таа Голема шанса, не било каква шанса, Голема истата била))
Смири се, нервозен си се глеа, почекај малце па напиши нешто што не се коси со логиката.
Nema potreba od nervozi denes zasluzeno pobedi Nole samo sum realna deka nemoze da go stigne Federer, chill![]()
#Mackice #Tigrice imam nesto za tebe![]()
еј муабетов, значи човек за да е сигурен за победа мора спортска да уплаќа, класика баклански муабет, може не се коцкам бе од кај знаеш ?Па ти брате чим беше толку сигурен у победата зошто не отиде у спортска фино лепо да вложиш се што имаш,можеше и на нас да ни кажеш па и ние да вложиме се?Ептен некако сигурен бе у пичку матер,Новак не беше толку сигурен колку што си ти.Али добро ти си посебен од тебе почнува тенисот.
Мене ми е криво само што Федерер сам се победи а не дека Џока изигра некој јак тенис,али тебе изгледа обратно ти се гледа.
Можно е, баш ми текнува 2010 на УС го тупеа со тоа околу брејковите, за 2013 не ми текнува искрено.А 2010 првите 4 рунди немаше брејк, до финале 2, на крај 5.Ама тој турнир УС Опен 2010 Надал имаше со сигурност најдобар сервис во кариерата, кога ги лупаше по 210 на прашања од новинарите зашто почнал така да сервира одговори дека тоа му е совет од голф играч кој му рекол пробај да удриш колку што можеш посилно, прецизноста на второ место оставија.Надал 2013 на УС Опен до финалето имаше изедено само еден брејк, од Гаске во 1/2 финалето. Во финалето изеде уште два ако не се лажам така да вкупно три брејка го заврши турнирот.![]()