Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе не лупетајте,па и ја сам га вреѓаја и мене ме иритира,али нема сумње дека е меѓу најбољи ако не и најбољи висок играч у нашу лигу.
Константно испоручуе по 20 коша,а у зидање никој не може да га помери.
Ако га њега договоримо дефинитивно имамо шампионске амбицие.

Stanko jest da ga nejku ama ako kurco ostane zamislite koi livade na pik ke mu pravi Stanko, neka isporucue on dabl dabl svaku utakmicu neka gu opravda tuj platu i oznoi dres i vuk sit i ovce na broj..

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

И ја кажа, нема сумња дека ќе биде појачање, мада сам ипак за другога. Ако га доведев, ќе ни остане ваљда Симиќ за пцување :D Кључ е у останување на Костоскога, около њега ќе склопимо тим.

чек бе што се палите кој к.р сте ви да ви се он нешто извини, како прво дали га он има негден навредено куманово како тим? ја немам такво нешто чуено, е сга што нас не пунеше нон стоп тој е друга разлика и на некое вреѓање колко и да си професионалац некад изгубиш контролу па направиш некој несакан потег и још повише ги разбесниш навивачи, он можда се е фатија сс публику али клуб га никад нема навредено... и ја лично га нејќу, пуни не собира ни скокови, тепа ги овија наши дрва, али да дојде за следеќу сезону уфф кое појачање ќе е! да не се лжемо има знање у њега, а има и још кошарка за авторитет не ни збору :)

И такој ни Станко бидна фан фаворит, стварно била тнка, у овј случај испрекината лав / хејт линија :)
Веќ беше дискутиран евентуалан ангажман, којзнае има ли нешто од све овој. Мое мислење е дека прошлу сезону, с обзир на године, беше доминантна 4-ка у лигу, ако га пружи барем тој ниво, треба ни га. Анимозитети на страну, бија би изузетан тандем с Уроша.
Аце се шета по Куманово, ваљда е дошија да потпише :unsure:, тражеше пенкало у трафику
Остануе само да видимо ќе има ли уопште кошарка у Куманово овуј годину, све си искажасмо на форум.Официјално ама бш ништо

По мое Станко е чиста 5ка,он и Урош у исту петорку тешко да би могале,зашто и двоицата би кампувале у рекет.

По мое Станко е чиста 5ка,он и Урош у исту петорку тешко да би могале,зашто и двоицата би кампувале у рекет.
По твое!!!
У енциклопедију под Power Forward гу има слика на Чековскога ;)
Али нека дојде, ќе му најдемо позицију

Последно уредено:
Викаш 5 а играше сс Антиќа и Гечевскога у репрезентацију :D Капетане некад гу забегаш много .. попиј пиво брате

ај за убаво нека е, нов тренер нови предизвици нови очекувања нови титуле :D

Нов тренер до курца.

Станко е 5ка,кој га е гледаја у АБА лигу у дрес на МЗТ знае,Гечевски е повише ПФ.
А,боли ме кур енциклопедија и википедија што пишуев.

замисли ги свињу и луковиќа док се вратив од напад у одбрану... абе што се занасамо, дајте некога играча не пензионера...

Што ви е бе, до ичера Станко беше фантазија играч за 99% навивачи што идев у салу, а сга гледам туј пензионер бија,овакв бија.... кд ќе ми текне какви играчи пројдева на тија позицие па сга Станко делуе како Тим Данкан :D

7a22f43e3ac44ed3bd9d73f169d22f0f.jpg

Lukovic e potpisan najverovatno ostanuev ostali od tim da vidimo sto kako ke bidne :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom