Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Је да е 9 јули краен рок ,готово е со носење нов играч,денеска сме седми јули,имаат помалку од ден ипол за пријавување. Каде е договарања,проверки.Ќе помине времето и имаат чак до после двата со Апоел АКО воопшто поминеме,Џабе кукаме,но нема сигурно да носат нов играч за Апоел натпреварите.

What if, управата е многу паметна и на сосема други игралишта со врвни тренери однеле играч кој не го откриваат, пошто е јака бомба и ги изненадиме АПОЕЛ ? :D

What if, управата е многу паметна и на сосема други игралишта со врвни тренери однеле играч кој не го откриваат, пошто е јака бомба и ги изненадиме АПОЕЛ ? :D
Nevervam da se dotolku pametni :)

Отиде возот за изненадување во Европа, него дај нека донесат напаѓач пошо со овие сега што ги имаме ни на Пелситер гол нема да може да му дадеме, а камоли тројна круна да освоиме.

Шо е фората у ONE што не продаваат карти ? А пишува на страната на фк дека и тамо ќе се продавале....

11720647_10205252673010480_1650771334_n.jpg

Немој да ми кажете дека не сум бил у право што пцуев за овие хумел. Глејте со какви педери си имаме работа.:D

Последно уредено:
Замисли и на нашите дресови турат виножито :pos:
Така да не се бунете ако играчите ги носат старите дресови. :D

Си замина Филип Петров. Сам побарал да му биде раскинат договорот. Најверојатно ќе оди у српското првенство.

Кај сте бе Вардарци, сега на нас ни е редот. :) Двете утакмици на МТВ ќе иделе.

Изгледа само јас верувам во тоа да му се поклопат коцките на Андреев и да ги победиме таму :D
Море и јас имам некое чуство дека ќе му се посреќи на пијаницава и дека ќе ги треснеме и таму циганите.[DOUBLEPOST=1436527003][/DOUBLEPOST]
fk-vardar-spisok.jpg

По списоков ми делува дека сепак нема да играме со тројца во одбрана туку ќе играме 4-4-2 формација.
На голман јас би го играл Гачевски , некако на подготовките ми фати око, бранеше доста добро, спаси многу чисти голови, не беше лош и Пачовски ама во моментов единствена негова преднсот според мене пред Гачвески е неговото искуство.
Одбраната ни е најсилниот дел ама чим изјавил Андреев дека Велковски е сигурен првотимецзначи тандем ќе бидат Грнчаров и Велковски, мада јас пак ќе пишам Влековски би го играл како последен играч пред одбранта, а во одбрана би ги форсирал Мијушковиќ и Грнчаров, покажа црногорецот дека е квалитет. На бекови стандард Попов и Хамбурџимијан.
Во средината претпоставувам ќе бидат Глигоров, Николов, Фелипе и четвртиот можда некој од Гроздановски и Дашјан, мада да го играат Велковски во средина би било идеално кога ќе ги додаеш понапред однего Глигоров и Дашјан(Николов) и како полушпиц Фелипе добиваме и цврста средина и креативна, Дашјан докаж предходноата сезона дека е одличен креатор, плус му е што и се враќа назад а и доста е физички спремен, на пдготовкиве наш најдобар играч.
Во нападот тандем би биле Блажевски-Ивановски или па можеби Стојков со Блажевски, секако сигурно е едно дека Блажевски е стартер.
Вака гледано не сме без шанси доста опасно може да бидеме доколку не потценат малце циганиве и изиграат нашиве со 100%.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom