Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.751
- Поени од реакции
- 60.002
Драга Кајгана,
Многу е лошо кога човек останува без текст и нема што да каже.
![]()
Драга Кајгана,
Многу е лошо кога човек останува без текст и нема што да каже.
![]()
Има друг акоунт за други теми....Ја мислам дека зад никот на Боп се крие дебело 15 (до кај 17) годишно детенце, што освен во подфорумот Играчница и чат пат "Гурманско катче" го нема никаде на друго место, оти и не му е многу богат речникот па не ни сака да навлегува во дискусии, а во Играчница нема дебата, само бројки... Знае чат пат да тропне некоја глупост (у стилу: да и ја се слагам, ми се допаѓа ова/не се слагам ова е глупост) на некоја тазе отворена тема, чисто така да не стои празна.
Што се открило за Анчо? I must know!Сунѓерот Боб е најдобриот трол на форумов. Долго беше изедначен со Анчо, ама вториов го открија па сега Сунѓерчо е убедливо во водство.
![]()
![]()
-.-Во мојата кратка биографија пишува дека сум фан на
Liverpool, Partizan, Rangers, Sociedad, Rosenborg, Livorno et al од фудбал.
Led Zeppelin, Eagles, KISS, Judas Priest, Helloween, Van Halen, AZRA et al. од музика
George Orwell, Aldous Huxley, Jack London, Ray Bradbury еt al од автори
и Sungerot Bob од модерни филозофи.
Така да, немам некој поомилен пост. Сите ми се.
МИ ТО!!!! плз тел миШто се открило за Анчо? I must know!![]()
skynetМоја претпоставка е дека Сунгерот Боб е уствари некоја Artificial Intelligence програма која ги скенира мислењата на форумов и врз база на тоа составува релативно логички и едноставни мислења како одговор. Лесно се забележува дека се работи за програма (техничкиот термин е бот претпоставувам), по постовите и сликите кои ги смета за смешни и начинот на кој реплицира во темите за кои не е кодиран правилно. Најверојатно сеуште е во бета фаза па затоа и неговото влијание е ограничено само во одредени теми. Сепак ќе остане мистерија кој стои позади овој проект.
Во мојата кратка .
претпоставка е дека Сунгерот Боб е уствари
Анчо, ама вториов
отвара теми за пинџур.
/quote]
То брат му гарант имат
15 (до кај 17) годишно детенце, што освен во подфорумот Играчница и чат пат "Гурманско катче" .
nema kilometarski postovi,,,
Затоа не постира во фудбалМоја претпоставка е дека Сунгерот Боб е уствари некоја Artificial Intelligence програма која ги скенира мислењата на форумов и врз база на тоа составува релативно логички и едноставни мислења како одговор.
Aко постират во фудбал, да знајте дек е брат му.Затоа не постира во фудбал![]()
тотално се е точноМоја претпоставка е дека Сунгерот Боб е уствари некоја Artificial Intelligence програма која ги скенира мислењата на форумов и врз база на тоа составува релативно логички и едноставни мислења како одговор. Лесно се забележува дека се работи за програма (техничкиот термин е бот претпоставувам), по постовите и сликите кои ги смета за смешни и начинот на кој реплицира во темите за кои не е кодиран правилно. Најверојатно сеуште е во бета фаза па затоа и неговото влијание е ограничено само во одредени теми. Сепак ќе остане мистерија кој стои позади овој проект.