Омилен пост на Сунѓерот Боб

Останува отворено наградното прашање кој лик се крие зад бобче сунѓерчето. Решивме да го правиме како наградна игра и да прашуваме по случаен избор членови кои се активни на темава. Пример еве од првата страна на темава го бираме факерот:

Мислам дека ова е тема за најдобар пост на Сунгерот Боб, ако не се лажам? :) Супер тема. :)
Продолжете така. :)

Факер ти што мислиш кој се крие зад ликот на суѓерчето бобче?

Останува отворено наградното прашање кој лик се крие зад бобче сунѓерчето. Решивме да го правиме како наградна игра и да прашуваме по случаен избор членови кои се активни на темава. Пример еве од првата страна на темава го бираме факерот:

Факер ти што мислиш кој се крие зад ликот на суѓерчето бобче?

Вонбрачниот син на Роза Топузовска Каревска и Стефче Јакимовски.

Доволно флексибилен за да се бори сам против сите како Роза (плус тоа му е омилената песна на Стевче)
Од друга страна пак доволно харизматичен и покрај тоа што не кажува ништо со тоа што го кажува да собере еден куп гласачи лајкови со тафталогија.
Кога тука ќе се додаде и генетската предиспозиција претходно спомната за турбо фолкот на "татко му" тогаш мислам дека работите се појасни.

Вонбрачниот син на Роза Топузовска Каревска и Стефче Јакимовски.

Доволно флексибилен за да се бори сам против сите како Роза (плус тоа му е омилената песна на Стевче)
Од друга страна пак доволно харизматичен и покрај тоа што не кажува ништо со тоа што го кажува да собере еден куп гласачи лајкови со тафталогија.
Кога тука ќе се додаде и генетската предиспозиција претходно спомната за турбо фолкот на "татко му" тогаш мислам дека работите се појасни.
Оваа Роза не е од Прилеп?

Ја мислам дека зад никот на Боп се крие дебело 15 (до кај 17) годишно детенце, што освен во подфорумот Играчница и чат пат "Гурманско катче" го нема никаде на друго место, оти и не му е многу богат речникот па не ни сака да навлегува во дискусии, а во Играчница нема дебата, само бројки... Знае чат пат да тропне некоја глупост (у стилу: да и ја се слагам, ми се допаѓа ова/не се слагам ова е глупост) на некоја тазе отворена тема, чисто така да не стои празна.

Ма ајде ти се молам, гледај само какви мислења пишит стварно имат познавање од многу работи, јас просто сум импресиониран од неговите дебати.
А и денеска сигурно е среќен зш му се имат паднато парето, зато шо пола тепсија комат јајт без око да му трепнит, чути шо го немат голтнато.

И сунѓерот и стиснал на темава ,,Не ја надгледувај темава''.

,,,e stvarno ste,/sme eden za site
amaaa site za nikade,,,i ne se zaebavajte so sungerot oti moit cela tema da ja izbrishe,,:kezec:

,,,e stvarno ste,/sme eden za site
amaaa site za nikade,,,i ne se zaebavajte so sungerot oti moit cela tema da ja izbrishe,,:kezec:
Сунѓерот не пишува на теми со 17 страни. Или го има на првата страна со коментар "ми се свиѓа/не ми се свиѓа" или ич го нема

Сунѓерот не пишува на теми со 17 страни. Или го има на првата страна со коментар "ми се свиѓа/не ми се свиѓа" или ич го нема
,,,:pos:,,,jas shutrak ovoj abdal:ROFLMAO:
i sho ako nema kilometarski postovi,,,

Девестодвајсе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom