Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Нешто од одбојкиве мажи и жени, следи некој ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да ви ебам мамицата Аваи и Спорт Ресиве.. гол прво гол второ ги имам и така остана цело второ полувреме како за инает курви едни бразилски..

Изгледа само јас сум ретардирана будала што пишам фудбали на лето,очајнички ми фалат Европските првенства Бенфика,Порто,Реал,Барса,Валенсија,Јувентус,ПСЖ,Челзи,Баерн и Сити...овие Норвежаните и Швеѓаните се ненормални ама и јас сум што пробвам да ги погодам

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Да ви ебам мамицата Аваи и Спорт Ресиве.. гол прво гол второ ги имам и така остана цело второ полувреме како за инает курви едни бразилски..

Изгледа само јас сум ретардирана будала што пишам фудбали на лето,очајнички ми фалат Европските првенства Бенфика,Порто,Реал,Барса,Валенсија,Јувентус,ПСЖ,Челзи,Баерн и Сити...овие Норвежаните и Швеѓаните се ненормални ама и јас сум што пробвам да ги погодам
Dosta places ete go :)

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Ajde kajgana magijo Kups da dade gol.....
Za vecer : Sao Paolo- Fluminense 3+. GG , GG&3+ singl

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

плачко :D кога ќе се исплачеш мора да ти ја даде :D

A

Aexil Kong

Гостин
Немој молим те шо ќе им правиме на парите, а и кладилниците ќе банкротираат.
Не сери бе мали, седи мирен малку ако не ти одговара тоа што го пишам оди на игнор, не излавај прле пред магаре да се правеш паметен. Ако имаш некој проблем и коментар кажи подобро да те разберам, не знам шо се правеш паметен 16-7 години имаш да те ебам, небива те ти си најпаметниот на свет и само ти се разбираш од ова, заради вакви како тебе дриско серковци, си отидоа голем број на членови од темата, да не смее човек да постави една утакмица, макар и да не излезе како што треба, ќе си јаде ден-ноќ ремет од некои детишнари тука што само сеир гледат, а попаметно нема нешто да кажат, после војна и јас ќе сум генерал ебате иди издувај се малце.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
леле Флора у уста да ги начукам мамето вашееее

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Не сери бе мали, седи мирен малку ако не ти одговара тоа што го пишам оди на игнор, не излавај прле пред магаре да се правеш паметен. Ако имаш некој проблем и коментар кажи подобро да те разберам, не знам шо се правеш паметен 16-7 години имаш да те ебам, небива те ти си најпаметниот на свет и само ти се разбираш од ова, заради вакви како тебе дриско серковци, си отидоа голем број на членови од темата, да не смее човек да постави една утакмица, макар и да не излезе како што треба, ќе си јаде ден-ноќ ремет од некои детишнари тука што само сеир гледат, а попаметно нема нешто да кажат, после војна и јас ќе сум генерал ебате иди издувај се малце.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Абе простак, покажи ми еден пост на кој му мавам на некој ремет дека не испаднала утакмицата, проблемот е кај тебе ти си пишал сигурен прелаз, звучиш како торрест тип.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Далеку е од завршена,ама Аргентина беше тежок зицер.На Аргентина им треба победата,а бугарите со миксан состав се..Приемот на сервис им е катастрофален.Аргентиците ги скинаа со блокови.

Може и во живо да се проба.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
LDU Loja-Nacional вчера што ја одложија, знае ли некој кога ќе се доигра?

A

Aexil Kong

Гостин
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Абе простак, покажи ми еден пост на кој му мавам на некој ремет дека не испаднала утакмицата, проблемот е кај тебе ти си пишал сигурен прелаз, звучиш како торрест тип.
Абе и ти ле имаш пристап и дозвола да пишуваш на тема на која што е забрането за малоумни деца како тебе да солат памет на повозрасни. Јас ако напишам сигурен прелаз и ти ако си ептен плиток во тоа лејката ќе разбереш се буквално од збор до збор како што е напишано, а и плус од кај па ти толку знаеш дека не е сигурен прелазот и нема да искочи, само се тресеш од земја. Торрест тип? ХАХАХА абе оди легни си, 100% си изморен.

Kajgana Shop

На врв Bottom