- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.364
- Поени од реакции
- 84.594
на осечајна осечај или имаш некоја информација ?![]()
на осечајна осечај или имаш некоја информација ?![]()
ја удрив во спорт лајф било кога двојка,па што бидена осечај
Dosta places ete goДа ви ебам мамицата Аваи и Спорт Ресиве.. гол прво гол второ ги имам и така остана цело второ полувреме како за инает курви едни бразилски..
Изгледа само јас сум ретардирана будала што пишам фудбали на лето,очајнички ми фалат Европските првенства Бенфика,Порто,Реал,Барса,Валенсија,Јувентус,ПСЖ,Челзи,Баерн и Сити...овие Норвежаните и Швеѓаните се ненормални ама и јас сум што пробвам да ги погодам
плачкоДа ви ебам мамицата Аваи и Спорт Ресиве.. гол прво гол второ ги имам и така остана цело второ полувреме како за инает курви едни бразилски..
Изгледа само јас сум ретардирана будала што пишам фудбали на лето,очајнички ми фалат Европските првенства Бенфика,Порто,Реал,Барса,Валенсија,Јувентус,ПСЖ,Челзи,Баерн и Сити...овие Норвежаните и Швеѓаните се ненормални ама и јас сум што пробвам да ги погодам
Не сери бе мали, седи мирен малку ако не ти одговара тоа што го пишам оди на игнор, не излавај прле пред магаре да се правеш паметен. Ако имаш некој проблем и коментар кажи подобро да те разберам, не знам шо се правеш паметен 16-7 години имаш да те ебам, небива те ти си најпаметниот на свет и само ти се разбираш од ова, заради вакви како тебе дриско серковци, си отидоа голем број на членови од темата, да не смее човек да постави една утакмица, макар и да не излезе како што треба, ќе си јаде ден-ноќ ремет од некои детишнари тука што само сеир гледат, а попаметно нема нешто да кажат, после војна и јас ќе сум генерал ебате иди издувај се малце.Немој молим те шо ќе им правиме на парите, а и кладилниците ќе банкротираат.
Не сери бе мали, седи мирен малку ако не ти одговара тоа што го пишам оди на игнор, не излавај прле пред магаре да се правеш паметен. Ако имаш некој проблем и коментар кажи подобро да те разберам, не знам шо се правеш паметен 16-7 години имаш да те ебам, небива те ти си најпаметниот на свет и само ти се разбираш од ова, заради вакви како тебе дриско серковци, си отидоа голем број на членови од темата, да не смее човек да постави една утакмица, макар и да не излезе како што треба, ќе си јаде ден-ноќ ремет од некои детишнари тука што само сеир гледат, а попаметно нема нешто да кажат, после војна и јас ќе сум генерал ебате иди издувај се малце.
Дада и некни Домжале ми ја даде зато..100000000000 денари изгубив дека тука плачам и ми ги даваплачкокога ќе се исплачеш мора да ти ја даде
![]()
Не дава секогаш....Дада и некни Домжале ми ја даде зато..100000000000 денари изгубив дека тука плачам и ми ги дава
Абе и ти ле имаш пристап и дозвола да пишуваш на тема на која што е забрането за малоумни деца како тебе да солат памет на повозрасни. Јас ако напишам сигурен прелаз и ти ако си ептен плиток во тоа лејката ќе разбереш се буквално од збор до збор како што е напишано, а и плус од кај па ти толку знаеш дека не е сигурен прелазот и нема да искочи, само се тресеш од земја. Торрест тип? ХАХАХА абе оди легни си, 100% си изморен.
Абе простак, покажи ми еден пост на кој му мавам на некој ремет дека не испаднала утакмицата, проблемот е кај тебе ти си пишал сигурен прелаз, звучиш како торрест тип.