Фан Клуб: Интер

Мене ова ми излезе на ФБ сеа. Знам дека не мора ништо да значи и дека се шпекулации, али веројатно ќе успееме да земеме некој од Јоветиќ, Салах и Куадрадо. Ако ме прашува мене некој ја сум за првите двајца.
11666174_1034069043272077_9136425376996817664_n.jpg
Нон еу се сите. Миранда мислам дека искористи едно место и само еден од овие може да земете.

Нон еу се сите. Миранда мислам дека искористи едно место и само еден од овие може да земете.

На Twitter од Di Marzio тимот, David Amoyal имаше пишано дека не се гледа дали е од ЕУ, ако доаѓа од Сериа А. Така да, Салах нема да фати место за Нон ЕУ.

На Twitter од Di Marzio тимот, David Amoyal имаше пишано дека не се гледа дали е од ЕУ, ако доаѓа од Сериа А. Така да, Салах нема да фати место за Нон ЕУ.

Грешка!

Во ситуација да дојде Салах, треба прво да се врати во Челзи.

nekoj od niv mora da ima evropski pasosh izvadeno do sea be.
Pandev ima italijanski ebago.

Салах и Куадрадо сигурно немаат, Јојо можно е да има.

Квадрадо не го ставајте во комбинации, тој сигурно останува во Челзи.

И ја мислам дека нема, пошто зимоска баш заради тоа не можеше да напраи трансфер у Џенова.. или некои други проблеми беа.

Иначе за кур ми е Квадрадо. Јоветиќ мора да се собере и уз него уште Перишиќ или Салах сеедно кој. Перишиќ е поевтин од Салах (ако е точно тоа дека за овој планираат да платат вкупно 22-3 милиони евра) ама па Салах е поуниверзален од него, може 3 позиции да покрие. А такви играчи преферира Манчини.

И ја мислам дека нема, пошто зимоска баш заради тоа не можеше да напраи трансфер у Џенова.. или некои други проблеми беа.

Иначе за кур ми е Квадрадо. Јоветиќ мора да се собере и уз него уште Перишиќ или Салах сеедно кој. Перишиќ е поевтин од Салах (ако е точно тоа дека за овој планираат да платат вкупно 22-3 милиони евра) ама па Салах е поуниверзален од него, може 3 позиции да покрие. А такви играчи преферира Манчини.

Не брат, Манчини преферира играчи кои што се барем за 2 класи подобри од сите останати играчи во лигата, за да може истата да ја освои :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom