кај мене од теткаBraced od tetka ili braced od cicko ili nemar vrska[DOUBLEPOST=1435659738][/DOUBLEPOST]
Braced od tetka ili braced od cicko ili nemar vrska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај мене од теткаBraced od tetka ili braced od cicko ili nemar vrska[DOUBLEPOST=1435659738][/DOUBLEPOST]
Braced od tetka ili braced od cicko ili nemar vrska
Не со полномошно можесе до 2009 ,а сега во сите институции морас лицно дА се појавис па незнам за сто би служело тоа поззај да ги прашам тие што поднеле документи преку посредник
На посредникот му потпишавте полномошно ?
Не со полномошно можесе до 2009 ,а сега во сите институции морас лицно да ги доставис документите дабач правосудие и тн така да незнам за сто би послузило тоа полномошно поззај да ги прашам тие што поднеле документи преку посредник
mu potpisuvas polnomosvo za da podiga dokument mesto tebe a za podnesuvanje treba licnoај да ги прашам тие што поднеле документи преку посредник
da ne ti kaza nesto dali ke trgni rabotata i do kaj se 2014Денес се чув сo рoднинa врaбoтенa вo прaвoсудие вo бг и ми пoтврди декa пoчнaле дa прифaќaaт кaкo дoкaз кoпијa oд пaсoш нa брaт, чичкo итн. Знaчи дефинитивнo е oлеснетo пoддaвaњевo зa држaвјaнствo.
Ne moze dva patiпа зошто тогаш мене посредникот ми рече дека само два пати се оди за бг? Чим лично се поднесуваат документите сигурно повеќе од два пати се оди
Дечки не се рaдпрaшувaв тoлку детaлнo. се рaспрaшaв преку муaбет, не стрикнo зa пoедини случaеви. Кoгa ке имaм уште некoјa инфoрмaцијa ке спoделaм.da ne ti kaza nesto dali ke trgni rabotata i do kaj se 2014
Blagodaram mnogu sega sum siguren.Odam i jas da podnesam vo pravosudie.Inaku jas sum od 2013g[DOUBLEPOST=1435676153][/DOUBLEPOST]кај мене од тетка
Blagodaram mnogu sega sum siguren.Odam i jas da podnesam vo pravosudie.Inaku jas sum od 2013gкај мене од тетка
Izvini a so broj si 2013 otprilika....jas izvajv prizhod mi baraja dopolnitelen dokument ama ne znam kaj da go podnesam vo pravosudie?Blagodaram mnogu sega sum siguren.Odam i jas da podnesam vo pravosudie.Inaku jas sum od 2013g[DOUBLEPOST=1435676153][/DOUBLEPOST]
Blagodaram mnogu sega sum siguren.Odam i jas da podnesam vo pravosudie.Inaku jas sum od 2013g
ima[DOUBLEPOST=1435688160][/DOUBLEPOST]Zdravo na site, dokumentite mi bea vrateni na dopolnitelna proverka, podnesov dokumenti od bratuced koj ima bg pasos so site izvodi koi dokazuvaat nase srodstvo i sega posle 6-7 meseci Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции.
Dali ima nadez?
sto brojce si
prviot pat tie za dabcпа зошто тогаш мене посредникот ми рече дека само два пати се оди за бг? Чим лично се поднесуваат документите сигурно повеќе од два пати се оди