Геј браковите станаа легални во сите држави на САД

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Една слика, милион зборови...
19411_10202864032320901_2234743120141278255_n.jpg

adaptateur-prise-universelle.jpg

Не, ова не значи дека го поддржувам што детево тверка пред луѓево, ама вие, хомофобите и тие шо не се хомофоби ама се со став „нека праат шо сакаат дома у кревет, да не ми се појавуаат пред очи“ сите настани гледате да ги искористите против лгбт популацијата и да ги споредувате и изедначувате со педофилија/некрофилија/и разни други ствари, затоа што вашиот закржлавен мозок не знае да направи разлика меѓу овие нешта, ако овие на видеото се педофили не значи дека цела геј популација се педофили.

Идете излечете се прво вие, па после лгбт популацијата ќе се лечи.

Ај мрш сеа

Аха, значи секој што не поддржува хомосексуалци има закржлавен мозок и треба да се лечи.

Аха, значи секој што не поддржува хомосексуалци има закржлавен мозок и треба да се лечи.

Секој што мисли дека неговата вистина е највистинска, и во нејзино име забранува права на други луѓе, треба да се лечи. Од религиозните до хомофобите, истата приказна.

Секој што мисли дека неговата вистина е највистинска, и во нејзино име забранува права на други луѓе, треба да се лечи. Од религиозните до хомофобите, истата приказна.

Кој сум јас, или било кој од другите што пишуваат на форумот, па ние да забрануваме права. Си има собрание, тие таму си носат закони. Сите ние останатите презентираме мислења.

Кој сум јас, или било кој од другите што пишуваат на форумот, па ние да забрануваме права. Си има собрание, тие таму си носат закони. Сите ние останатите презентираме мислења.

Не се рабори за тоа кој ги донесува законите, се работи за менталитетот.

Не се рабори за тоа кој ги донесува законите, се работи за менталитетот.

Е да бе едно мало малцинство сака да го менува менталитетот на останатите. Тоа е и работата, малку ги има и бидејки не можат сами да си се изборат за тоа што го бараат одат во кампања да го убедат светот да мисли како нив. И секој кој ќе одбие да мисли како нив се етикетира како глуп, назаден, хомофоб, бигот и не знам уште што. И кога ќе почнат со то дека им се кратат права дека се дискриминирани, чиниш не им се дозволува да влезат во продавница да си купат леб. Едно право имаат помалку, а сакаат да претстават слика демек се третирани како црнците пред 60ина години во Америка.

ама вие, хомофобите и тие шо не се хомофоби ама се со став „нека праат шо сакаат дома у кревет, да не ми се појавуаат пред очи“ сите настани гледате да ги искористите против лгбт популацијата и да ги споредувате и изедначувате со педофилија/некрофилија/и разни други ствари, затоа што вашиот закржлавен мозок не знае да направи разлика меѓу овие нешта, ако овие на видеото се педофили не значи дека цела геј популација се педофили.

Идете излечете се прво вие, па после лгбт популацијата ќе се лечи.

Ај мрш сеа

Ако за вас презентираното на видеото е ок дефинитивно не ви треба упат слободно може да заминете врате су ви отворени. Што гледам ја на парадава: циркузанти облечени во недолична облека се глупираат и иницираат секс на улица и после како демек барале некакви права, ова за вас е дефиниција за либералност?! Немате никаква стратегија да се доближите до стрејт заедницата на правилен начин а најверојано и нема таков.

А "Мрш сеа" можеш на љубениот да му речеш, at the end of the day вие сте тие кои барате права а со таков однос мало сутра што ќе ве прифати некој...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom