Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се смеам ли на сликава, на плачам ли, од толку глупа споредба...Една слика, милион зборови...
![]()
Ако си двоцефка, биди си, не мора да го труеш детето да сака се ненормално затоа шо твојот мозок ги сака.Ако си хомофобичен, биди си, не мора да го труеш детето да мрази се живо затоа шо твојот мозок ги мрази.[DOUBLEPOST=1435591701][/DOUBLEPOST]
Шо е со болдираново?
Каков е тој протест за сочувуавње на белата раса? Белата раса пред изумирање е или?.
Racist + homophobe, друга особина златен, имаш?Ако си двоцефка, биди си, не мора да го труеш детето да сака се ненормално затоа шо твојот мозок ги сака.
Види кој е процентот на бели луѓе на планетава а колку на останатите па ке збориме на кого му треба мултикултурализам.
Тоа што имаат ретардоси на јавни функции не значи ништо зашто може се поставени по директива на ЕУ за ``разноликост``.![]()
Tęcza, fully constructed again, May 2014
Не ги лажи луѓето за Полска, дури и претседателот на SLUPSK - Robert Biedroń е хомосексуалец. Имаат и транвестит во парламентот Anna Grodzka. Не лупетај напразно. Ако беа толкави хомофоби немаше да го реконструираат Tęcza.
Вие пореметените селите се од овде зашто човештвово во задњиве 40 години пати од вашите дегенерации, а предходно 8000 години имаше цивилизации без вашата `` демократија и човекови права ``.[DOUBLEPOST=1435626427][/DOUBLEPOST]Пресели се на марс.![]()
Ок од сега со 4 ке ти реплицирамПријателе, злоупотреба на деца во било каков тип на кампања не е во ред. Тоа веќе го кажав. Да ме читаше малку повнимателно немаше воопшто да ми реплицираш со 3 прашалници.
Зашто тоа е природно а не вештачки наметнато .Споредбата му е баш на место.
А да гледаш стрејт пар како се лапа, не да се држи за рака пред тебе, тогаш тоа е оправдано?
Тоа што имаат ретардоси на јавни функции не значи ништо зашто може се поставени по директива на ЕУ за ``разноликост``.
90 % од населениео сеуште е традиционално и нормално.
А ова виножито ке трае до следниот анти геј протест. После и ова ке гори.
Да не сакаш да ме викнеш на дејт !?!?!Racist + homophobe, друга особина златен, имаш?
Да не сакаш да ме викнеш на дејт !?!?!Racist + homophobe, друга особина златен, имаш?
Скраја да еДа не сакаш да ме викнеш на дејт !?!?![DOUBLEPOST=1435629332][/DOUBLEPOST]
Да не сакаш да ме викнеш на дејт !?!?!![]()
Чим се собираат луѓе да им делат воспитни на паради и да им палат споменици на ЛГБТ културата, тоа значи дека има добра маса што е свесна за злото. Зашто не им се дешава ваков источноевропски пречек и у западна Европа !?!?? Зашто таму таа маса е под 50 %.[DOUBLEPOST=1435630105][/DOUBLEPOST]Незнам во кој век живееш ти ама ВООПШТО не си во право. Ако мислиш на баби и дедовци тогаш да. Од рекла казала преку таквото ми е. отиди живеј па ке праеме муабет
Епа шо прашуваш тогаш .....Скраја да е
Залудно е да трошам постови на тебе, инает си голем. Отвори јутуб и барај реакции на љугето во полска ѕа тоа прашање, па ке прајме муабет. Ако знаеш полски, ако не трај и почни да си го живееш сопствениот живот оти ако си стварно 72 години, хмм знаеш како велат со една нога во...Чим се собираат луѓе да им делат воспитни на паради и да им палат споменици на ЛГБТ културата, тоа значи дека има добра маса што е свесна за злото. Зашто не им се дешава ваков источноевропски пречек и у западна Европа !?!?? Зашто таму таа маса е под 50 %.[DOUBLEPOST=1435630105][/DOUBLEPOST]
Епа шо прашуваш тогаш .....
Шкорпи прашањава зошто луѓево бараат да идат на запад а не исток ти се глупи како темава цела. Прво тие држави се побезбедни за живот отколку овде каде што во секој месец се најавува војна или у сред ноќ ќе пукаат бомби и пушчиња. Друго, таму државите се средени со ред и закони, има работа, се плаќа и углавном за стрејт луѓето што сакаат да основаат фамилија таму е подобро, затоа што овде ќе работат за да едвај преживеат и платат сметки.Знам, проблемот е што истите после плукаат или кога ќе дојдат дома, или уште се таму, али ете и покрај супер-провоодт и кешот што го заработуваат, го плукаат Западов оти му дале на ТВ како водител некоја трансица, или метеорологот од временсите вести му "звучи геј". First world problems I guess.
Секој со своите пороци - или така некако идеше.
Споредба никој не направи, јас ја поставив насоката на дискусија во тој правец. И во право е, овде сите што се чукаат дека се некои конзервативци, традиционалисти и фамилијарни луѓе рокаат алкохол, журки, ебат се живо и диво со пар цицки, а истото не се менува многу и после влегување во брачни води.
Али еве, да ги ставиме тие мангупи на страна. Оригиналното прашање ми беше за тие навистина што тераат некој традиционален смисол на животот и негуваат одредени вредности, фамилијарни, стрејт еџ, whatever. Што бараат они на Запад? Кое златно задоволство? Не се фрлаат малце пари за некој да замине од државава, ако е толку поефтино, па и за задоволство, по истоков, повторно - Зошто се ита на Запад? Мене ми изгледа дека немаш одговор на ова прашање, како ти така и Манијакон кој ги величи Полциве и Русиве како да се епитомот на цивилизацијата.
И таму има проституција, коцкање, пари, дрога. Ако поривот е тој. Но пак се тера патот на Запад. Ако немате одговор на таа мистерија, џабе дебативе ги водите за каде е подобро да се живее и кој какви стандарди има и какви вредности негува. Едино нешто што се истакнува е нивниот анти-геј став во политиката и отворениот анти-семитизам и расизам/бела супериорност. Ако тоа влече луѓе да ги величат, тоа е навистина патетично.
Реакции од Полска да читам од 10 % соросоиди кои работат против својата држава со промоција на западни дегенерации !?!? А останатите 90% кој ги прашува за мислење ???Залудно е да трошам постови на тебе, инает си голем. Отвори јутуб и барај реакции на љугето во полска ѕа тоа прашање, па ке прајме муабет. Ако знаеш полски, ако не трај и почни да си го живееш сопствениот живот оти ако си стварно 72 години, хмм знаеш како велат со една нога во...
Затоа што пред геј парадава немало вакви деца, еве да речеме женски, или во Бразил видеата кај шо тверкаат 10 годишни девојчиња ПРЕД НИВНИТЕ ДОМА БЕ БРААТ, и овие ги снимаатhttps://www.youtube.com/watch?v=VlpJzSPgZ88
Која извитопереност само! 12 годишно дете тверка пред возрасни педери (педофили)многу либералноо секоја чест
![]()