Геј браковите станаа легални во сите држави на САД

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Police in Turkey try to stop Pride parade with water cannons, accidentally creates rainbows

ybJrDA0.jpg

:D
Има нешто не е без ич. :cautious:

Ако си хомофобичен, биди си, не мора да го труеш детето да мрази се живо затоа шо твојот мозок ги мрази.[DOUBLEPOST=1435591701][/DOUBLEPOST]
Шо е со болдираново?
Каков е тој протест за сочувуавње на белата раса? Белата раса пред изумирање е или?.
Ако си двоцефка, биди си, не мора да го труеш детето да сака се ненормално затоа шо твојот мозок ги сака.

Види кој е процентот на бели луѓе на планетава а колку на останатите па ке збориме на кого му треба мултикултурализам.

Ако си двоцефка, биди си, не мора да го труеш детето да сака се ненормално затоа шо твојот мозок ги сака.

Види кој е процентот на бели луѓе на планетава а колку на останатите па ке збориме на кого му треба мултикултурализам.
Racist + homophobe, друга особина златен, имаш?

1024px-Plac_Zbawiciela_w_Warszawie_014.JPG

Tęcza, fully constructed again, May 2014

Не ги лажи луѓето за Полска, дури и претседателот на SLUPSK - Robert Biedroń е хомосексуалец. Имаат и транвестит во парламентот Anna Grodzka. Не лупетај напразно. Ако беа толкави хомофоби немаше да го реконструираат Tęcza.
Тоа што имаат ретардоси на јавни функции не значи ништо зашто може се поставени по директива на ЕУ за ``разноликост``.
90 % од населениео сеуште е традиционално и нормално.
А ова виножито ке трае до следниот анти геј протест. После и ова ке гори ;)[DOUBLEPOST=1435626300][/DOUBLEPOST]
Пресели се на марс. :свиркам:
Вие пореметените селите се од овде зашто човештвово во задњиве 40 години пати од вашите дегенерации, а предходно 8000 години имаше цивилизации без вашата `` демократија и човекови права ``.[DOUBLEPOST=1435626427][/DOUBLEPOST]
Пријателе, злоупотреба на деца во било каков тип на кампања не е во ред. Тоа веќе го кажав. Да ме читаше малку повнимателно немаше воопшто да ми реплицираш со 3 прашалници.
Ок од сега со 4 ке ти реплицирам ;)[DOUBLEPOST=1435626672][/DOUBLEPOST]
Споредбата му е баш на место.
А да гледаш стрејт пар како се лапа, не да се држи за рака пред тебе, тогаш тоа е оправдано?
Зашто тоа е природно а не вештачки наметнато .

Последно уредено:
Тоа што имаат ретардоси на јавни функции не значи ништо зашто може се поставени по директива на ЕУ за ``разноликост``.
90 % од населениео сеуште е традиционално и нормално.
А ова виножито ке трае до следниот анти геј протест. После и ова ке гори ;).

Незнам во кој век живееш ти ама ВООПШТО не си во право. Ако мислиш на баби и дедовци тогаш да. Од рекла казала преку таквото ми е. отиди живеј па ке праеме муабет

Незнам во кој век живееш ти ама ВООПШТО не си во право. Ако мислиш на баби и дедовци тогаш да. Од рекла казала преку таквото ми е. отиди живеј па ке праеме муабет
Чим се собираат луѓе да им делат воспитни на паради и да им палат споменици на ЛГБТ културата, тоа значи дека има добра маса што е свесна за злото. Зашто не им се дешава ваков источноевропски пречек и у западна Европа !?!?? Зашто таму таа маса е под 50 %.[DOUBLEPOST=1435630105][/DOUBLEPOST]
Скраја да е
Епа шо прашуваш тогаш .....

Чим се собираат луѓе да им делат воспитни на паради и да им палат споменици на ЛГБТ културата, тоа значи дека има добра маса што е свесна за злото. Зашто не им се дешава ваков источноевропски пречек и у западна Европа !?!?? Зашто таму таа маса е под 50 %.[DOUBLEPOST=1435630105][/DOUBLEPOST]
Епа шо прашуваш тогаш .....
Залудно е да трошам постови на тебе, инает си голем. Отвори јутуб и барај реакции на љугето во полска ѕа тоа прашање, па ке прајме муабет. Ако знаеш полски, ако не трај и почни да си го живееш сопствениот живот оти ако си стварно 72 години, хмм знаеш како велат со една нога во...

Знам, проблемот е што истите после плукаат или кога ќе дојдат дома, или уште се таму, али ете и покрај супер-провоодт и кешот што го заработуваат, го плукаат Западов оти му дале на ТВ како водител некоја трансица, или метеорологот од временсите вести му "звучи геј". First world problems I guess.

Секој со своите пороци - или така некако идеше :).

Споредба никој не направи, јас ја поставив насоката на дискусија во тој правец. И во право е, овде сите што се чукаат дека се некои конзервативци, традиционалисти и фамилијарни луѓе рокаат алкохол, журки, ебат се живо и диво со пар цицки, а истото не се менува многу и после влегување во брачни води.

Али еве, да ги ставиме тие мангупи на страна. Оригиналното прашање ми беше за тие навистина што тераат некој традиционален смисол на животот и негуваат одредени вредности, фамилијарни, стрејт еџ, whatever. Што бараат они на Запад? Кое златно задоволство? Не се фрлаат малце пари за некој да замине од државава, ако е толку поефтино, па и за задоволство, по истоков, повторно - Зошто се ита на Запад? Мене ми изгледа дека немаш одговор на ова прашање, како ти така и Манијакон кој ги величи Полциве и Русиве како да се епитомот на цивилизацијата.

И таму има проституција, коцкање, пари, дрога. Ако поривот е тој. Но пак се тера патот на Запад. Ако немате одговор на таа мистерија, џабе дебативе ги водите за каде е подобро да се живее и кој какви стандарди има и какви вредности негува. Едино нешто што се истакнува е нивниот анти-геј став во политиката и отворениот анти-семитизам и расизам/бела супериорност. Ако тоа влече луѓе да ги величат, тоа е навистина патетично.
Шкорпи прашањава зошто луѓево бараат да идат на запад а не исток ти се глупи како темава цела. Прво тие држави се побезбедни за живот отколку овде каде што во секој месец се најавува војна или у сред ноќ ќе пукаат бомби и пушчиња. Друго, таму државите се средени со ред и закони, има работа, се плаќа и углавном за стрејт луѓето што сакаат да основаат фамилија таму е подобро, затоа што овде ќе работат за да едвај преживеат и платат сметки.
Ме мрзи да ти пишувам долг реферат, ама ептен си заверглал со глупиве паралели и прашања што се прашувам дали си го читаш постот пред да стиснеш испрати мислење, а знаеш дек те поштовам.

Залудно е да трошам постови на тебе, инает си голем. Отвори јутуб и барај реакции на љугето во полска ѕа тоа прашање, па ке прајме муабет. Ако знаеш полски, ако не трај и почни да си го живееш сопствениот живот оти ако си стварно 72 години, хмм знаеш како велат со една нога во...
Реакции од Полска да читам од 10 % соросоиди кои работат против својата држава со промоција на западни дегенерации !?!? А останатите 90% кој ги прашува за мислење ???
Баш затоа се секирам највише. За следниве генерации колку лоши перцепции ке имаат за минатото заради шака идиоти и западни ``демократи`` кои се обидуваат да ја уништат традицијата на народите од целиот свет преку мултикултурализмот,глобалното село и останантите глобалистички глупости.

https://www.youtube.com/watch?v=VlpJzSPgZ88
Која извитопереност само! 12 годишно дете тверка пред возрасни педери (педофили) :facepalm: многу либералноо секоја чест :cuc:
Затоа што пред геј парадава немало вакви деца, еве да речеме женски, или во Бразил видеата кај шо тверкаат 10 годишни девојчиња ПРЕД НИВНИТЕ ДОМА БЕ БРААТ, и овие ги снимаат

Не, ова не значи дека го поддржувам што детево тверка пред луѓево, ама вие, хомофобите и тие шо не се хомофоби ама се со став „нека праат шо сакаат дома у кревет, да не ми се појавуаат пред очи“ сите настани гледате да ги искористите против лгбт популацијата и да ги споредувате и изедначувате со педофилија/некрофилија/и разни други ствари, затоа што вашиот закржлавен мозок не знае да направи разлика меѓу овие нешта, ако овие на видеото се педофили не значи дека цела геј популација се педофили.

Идете излечете се прво вие, па после лгбт популацијата ќе се лечи.

Ај мрш сеа

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom