Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
cool, ти си бетмен на МакедонијаИ има ефект

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cool, ти си бетмен на МакедонијаИ има ефект
Е па ај прочитај низ темава, и за тој ДачоKazete nesto za kocanskite...najjaki se..Dve grupi imase ednite gi zatvorija so akcijata detonator neli I sea daco I kompanija suvereno vladeat...imase nogu prestrelki niz kocani pred akcijata da me zboram za kjoteci...ako znae nekoj nesto neka pise
Да да во секој случај голем играч е Кољо и доста паметен во споредба со останатите.Кољо Николовски - Кољо Американецот
Најголем дел од парите ги направи во УСА. Со што како поима немам.
Само знам дека имаше еден куп колишта и мотори. Имаше ламбурџини галардо, корвети, лотус, бмвиња, јахта и над 15 мотори.
Знам дека беа големи ривали со Џељо. Имаше неколку огромни тепачки и престрелки меѓу нив во скопските кафичи. Џељо беше одговорен за гранитирањето на неговата куќа во Маџари.
Моментално е во затвор во Америка каде што излежува казна од 18год поради измама поврзана со пропаѓањето на Хрватската кредитна унија „Св. Павле”
http://denesen.mk/web/?p=12731
Напишав текст за кочанските рекетари индиректно главна лик беше Дацо, Драганчо Стоименов Дацо. На долго и на широко е напишано барај меѓу првите страници на темава.Kazete nesto za kocanskite...najjaki se..Dve grupi imase ednite gi zatvorija so akcijata detonator neli I sea daco I kompanija suvereno vladeat...imase nogu prestrelki niz kocani pred akcijata da me zboram za kjoteci...ako znae nekoj nesto neka pise
Оваа во средина, Александра Накова ќе да е. Таа во Survivor што учествуваше.Да да и прави момци значи почнати од нула без политичка заштита итн. Во тие некој 10, 15 илјадници велешани заминаа за Франкфурт и Виена некој и уште оделе се зборува... Иначе германциве ги сметаа за една од најголемите криминални групи во југоисточна европа. Пошто имаа соработка германската и австриската полиција со нашиве од МВР викале германциве колкав е тој Велес... Еве едно линкче од европски журнал за франкфурт мафија направено е 2009 при првото нивно групно апсење. https://www.youtube.com/watch?v=RdQrZ1SPlmk[DOUBLEPOST=1434838078][/DOUBLEPOST]Влатко Чонгур
Влатко Чонгур ретко кој скопјанец не го знае. Човекот е еден од најголемите лихвари во Скопје па и пошироко. Личен пријател на речиси цела естрада и има давано лихва на многу познати личности и бизнисмени. Личен пријател со Тоше Проески иначе шоверот со кој загина Тоше беше наместен преку Чонгур. Лиљана Петровиќ менаџерот на Тоше земала лихва од Чонгур. Има направено многу многу криминал, но не е тип што е насилен или пак имал тепачки и престрелки. Пријател е покрај со сите естрадни ѕвезди и со сите елитни криминалци па и политичари. Човекот е многу богат пре богат како за лихвар љубител на спортски автомобили и самиот негов возен парк кажува колку уствари е богат. Значи прв во МК има донесено Lamborghini Murcielago... Во колекцијата има и многу други скапи коли а и покрај тоа голем број тјунирани спремани за трки со најскапа опрема. Пред неколку години беше во бегство којзнае можеби поради дизбаланс со орото на власта, но набргу се вради веројатно го средиле договорот за колку пари ке има мир и ке може да се врати. Пара врти где бургија неќе таква ни е државата... Таков е балканот.
Еве го Чонгур.
Прегледај го приврзокот 123225
Прегледај го приврзокот 123226
Еве го неговото Murcielago вредно сторици илјади евра. https://www.youtube.com/watch?v=spfF3JMYN3M
Еве го речиси целиот негов возен парк пред неговата куќа во Скопје. https://www.youtube.com/watch?v=ACLhn1my8nA
Да бил Кољо паметен, воопшто немало да го фатат. Со толку милиони на сметка, тој се вратил во Македонија, каде сите го знаат, да ги троши парите на возни паркови и коли од 100,000 евра, луксузни накити и коцкање. Па уште се плеткал со Џељовци, трговија со дрога и учествувал во пресметки со ракетни фрлачи и бомби.Да да во секој случај голем играч е Кољо и доста паметен во споредба со останатите.
па овие криминалци не се само од овој период..опфатен е цел период од осамостоујавањето на Македонија со што се подразбира за сите гарнитури на власт.Без пристрасност кон никого од мојот пост ако мислеше на него.абе мора секоја тема да ја посерете со власта и опозицицијата, ...
А да ги оставите дечките кои имаат што да кажат по темата ? Секогаш ке се најде по некој да ја отруе темата со политика !
од кај им пари за такви бројки да се вртат?
сите го знаеме тоа, тоа и не само така кај нас, и во многу други навидум многу средини земји е исто така, само што кај нас како мал свет полесно се забелжува, да го тргнеме тоа настрана, остајте ги лугето што ја почнале темата да ја тераат, не мора и во тема за секс да дискутираме за политичарите, нека се носат у курац.па овие криминалци не се само од овој период..опфатен е цел период од осамостоујавањето на Македонија со што се подразбира за сите гарнитури на власт.Без пристрасност кон никого од мојот пост ако мислеше на него.