Сега проверив, пишале и од каналот после дека го исконтактирале и дека ќе биде ок.Клод не е баш арен со умот, пред некој ден сакал да се самоубие, имал некоја проштална порака на твитер објавено.
Не се вади сеа, не си бил озбилен, повеќе знеш за Арсенал од некои шо викаат дека се негови фанови, потсвеста е чудна работаСега проверив, пишале и од каналот после дека го исконтактирале и дека ќе биде ок.
Иначе, јако ми е што многумина мислат дека сум озбилен
Истово ми го зборат и за ЛиверпулНе се вади сеа, не си бил озбилен, повеќе знеш за Арсенал од некои шо викаат дека се негови фанови, потсвеста е чудна работа
Па ти за ливерпул си признаваш дека ги симпатишаш...Истово ми го зборат и за Ливерпул
Навива за да напраат фузија и да има тим со сегашност и историја.Па ти за ливерпул си признаваш дека ги симпатишаш...
Колку јако би било тоа. Челспул. 23 титули во Англија, 6 во ЛШ и уште што не. Плус ќе не спои и нас фановите во едноНавива за да напраат фузија и да има тим со сегашност и историја.
Е тек тогаш кој ќе го трпи.
Зашо мора Челспул да биде? Зашо не Ливерси?Колку јако би било тоа. Челспул. 23 титули во Англија, 6 во ЛШ и уште што не. Плус ќе не спои и нас фановите во едно
Тимот би бил
Куртоа
Бане - Кејхил - Тери - Азпи
Фабрегас - Матич
Вилиан - Кутињо - Хазард
Коста