Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ќе го земате Фирмино. Од мене сте слушнале.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ако дојде Бака ,задоволни ќе бидете ?
Јас не .....на Бентеке би му нашол помалку маана него ли на Бака.
Шо знам, ама воопшто не го ценам толку високо колку што го глорификуваат медиумите!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ингс ја одбрал 28цата а во прилог и објаснување зошто земал „голем“ број.

“I stayed away from the low shirt numbers! You have got to take that pressure off yourself as a young lad coming through. That is what I personally think,” began the 22-year-old England Under-21 international, currently away at the Euros.

“I would make sure I am established before taking any of those [iconic] numbers. It is such a huge club. That was the thinking behind it.“

Цела статија.

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Ингс ја одбрал 28цата а во прилог и објаснување зошто земал „голем“ број.

“I stayed away from the low shirt numbers! You have got to take that pressure off yourself as a young lad coming through. That is what I personally think,” began the 22-year-old England Under-21 international, currently away at the Euros.

“I would make sure I am established before taking any of those [iconic] numbers. It is such a huge club. That was the thinking behind it.“

Цела статија.
Муабетов е I will be shit anyway, so it doesn't metter what shirt number I'll take!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Муабетов е I will be shit anyway, so it doesn't metter what shirt number I'll take!!!
хахахаха ако земе мал број, се курчи ако земе голем број, срање е :)

Него, Фирмино се сомнува. Јас искрено го неам гледано, немам мислење.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Бака мора да се земе. Клаузула од 21.5м за зрел, изграден напаѓач што сигурно ќе даде 15тина гола е џабе. Нема да се има играч за следните 10 години, ама има уште 3 сезони на врвно ниво да изигра. Само нормално, ќе се понудат 20.3м и ќе се натегаат, и на крај некој Х тим ќе го земе. Не ни очекувам да го земат, премногу се хендикепирани.
Очекувам Ингс да гази сезонава. Не знам зошто, имам чуство дека ќе биде подобар од очекуваното

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Бака, Фирмино и Клајн и преодниот рок за нас е завршен, евентуално ако не улета некоја багателна ецна за некој квалитетен играч. Притоа мора да се ослободиме од тројцава „напаѓачи“.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Too good to be true. Нема теорија да се земат сите тројца, 21.5+15+ колку и да е Фирмино, срце ќе ги фати. Ако по некоја случајност се земат, на коњ сме.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сеуште неможам да разберам како тоа одеднаш Бака почна да ни одговара и да биде добар трансфер.....а Бентеке, Џеко не се?

Фирмино ДА....одговара на нашиот стил на игра, ама Центрафориве од погоре.....што со нив?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Too good to be true. Нема теорија да се земат сите тројца, 21.5+15+ колку и да е Фирмино, срце ќе ги фати. Ако по некоја случајност се земат, на коњ сме.
Под предпоставка Рахим да биде продаден. Во спротивно Клајн и уште еден напаѓач, кој и да е.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Сеуште неможам да разберам како тоа одеднаш Бака почна да ни одговара и да биде добар трансфер.....а Бентеке, Џеко не се?

Фирмино ДА....одговара на нашиот стил на игра, ама Центрафориве од погоре.....што со нив?
Бентеке е помлад од Бака ама 10 милиони поскап. Плус премногу склон на повреди.Џеко наводно не сакал да дојде во Ливерпул.
Како што прочитав, Зенит имаат проблем со фер плејов, Рондо околу 15тина милиони е исто океј избор. Има повеќе избори и варијанти, мора да се земе некој солиден, кога веќе не можеме класа играчи да донесеме

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Бентеке е помлад од Бака ама 10 милиони поскап. Плус премногу склон на повреди.Џеко наводно не сакал да дојде во Ливерпул.
Како што прочитав, Зенит имаат проблем со фер плејов, Рондо околу 15тина милиони е исто океј избор. Има повеќе избори и варијанти, мора да се земе некој солиден, кога веќе не можеме класа играчи да донесеме

Не ме разбра......што со Центрафорите?

Што ќе ни се играчи кои што стил на игра им е да чека топка у 16тник?

Тоа е моето прашање....

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Факт е дека сакаме напаѓач како Суарез, таков тип највеќе ќе ни одговара што се покажа и лани. Само такви опции немаме, или барем мене не ми текнуваат.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Факт е дека сакаме напаѓач како Суарез, таков тип највеќе ќе ни одговара што се покажа и лани. Само такви опции немаме, или барем мене не ми текнуваат.
Па и не мора класика како Суарез да е да речеме.Ви одговара и некое разорно крило што знае да дава голови и да се убацува лесно во напад.Во напад го имате Стариџ кој се покажа добро.

Ви треба Гризман за сиромашни вас,ете уште не ми е јасно зошто не тргне вашата управа по Конопот,се чудам како и оние од Интер сеуште не размислуваат за него,а тргаат по Перишич.
Конопот е струја играч,одличен е со топка и лесн доаѓа до шанса за гол,многу често знае да се уфрлува во напад,а и брз е ко за озрачен украинец.
Башка и 25 години,одлични години,ќе бидете обезбедни на таа позиција долги години.

Ај разбирам дека се тешки преговарачи и се ,Стерлинг шутнете го во Сити за 50 милиони и лесна е работата после тоа.Конопот и да кошка 20-23 милиони кај вас ќе вреди секоја дадена пара бидејќи немате гол играч кој знае да се уфрли во напад,осим Стариџ.
Лалана се сопка од топката пред гол кога ќе дојде во шанса,Ламберт има 100 години,Коутињо не може сам да игра,Хендерсон знае да даде некој гол на шашма,ама не е гол играч.
Балотели се однесува лежерно на терен и кур го боли за фудбал,а Марковиќ сеуште нема покажано ништо,преголем е притисокот на него.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Па и не мора класика како Суарез да е да речеме.Ви одговара и некое разорно крило што знае да дава голови и да се убацува лесно во напад.Во напад го имате Стариџ кој се покажа добро.

Ви треба Гризман за сиромашни вас,ете уште не ми е јасно зошто не тргне вашата управа по Конопот,се чудам како и оние од Интер сеуште не размислуваат за него,а тргаат по Перишич.
Конопот е струја играч,одличен е со топка и лесн доаѓа до шанса за гол,многу често знае да се уфрлува во напад,а и брз е ко за озрачен украинец.
Башка и 25 години,одлични години,ќе бидете обезбедни на таа позиција долги години.

Ај разбирам дека се тешки преговарачи и се ,Стерлинг шутнете го во Сити за 50 милиони и лесна е работата после тоа.Конопот и да кошка 20-23 милиони кај вас ќе вреди секоја дадена пара бидејќи немате гол играч кој знае да се уфрли во напад,осим Стариџ.
Лалана се сопка од топката пред гол кога ќе дојде во шанса,Ламберт има 100 години,Коутињо не може сам да игра,Хендерсон знае да даде некој гол на шашма,ама не е гол играч.
Балотели се однесува лежерно на терен и кур го боли за фудбал,а Марковиќ сеуште нема покажано ништо,преголем е притисокот на него.
Ако го дадеме Стерлинг за 50че, напаѓач,Клајн и Фирмино ги земаме за тие пари. Конопот ептен сакам да го видам кај нас, само во глобала проблемот е што трансфер политикава е на ниво на Киево и Лече. Треба да сме пресреќни ако неспособниве ги донесат тројцава погоре во случај Стерлинг да си оди.

Kajgana Shop

На врв Bottom