Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Земи на кард ридер или во друг телефон дали ќе ти ги појави, инаку со тие за враќање податоци никогаш не сум имал работа нити сакам

Некој софтвер за на ПЦ да влезам во windows phone 8.1 ? Онаа zune не работи.
Патем ако му направам фактори ресет на win phone ќе се избриши внатрешната меморија како слики и музика или само апликации?

Ќе се избрише се комплет.

Не ти треба никаков софтвер.
Само се поврзѕва телефонот со win7/8/8.1 и си ја чита цела интерна меморија.
Не ти треба ни zune ни бутур.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

Каде можам да разгледам колку идат iPhone 5s у америка половни?

Ќе му биде ли нешто на телефонот ако го полнам со послаб полнач од друга компанија ?

Пошто ме нервира ова кабелов на Xperia е едвај 15 цм :facepalm:

ај некој нека каже мислење или искуство за lenovo k50-t5? порачување од интернет aliexpres и такви работи вреди ли да се фрлат пари или да не се ризикува

Ќе му биде ли нешто на телефонот ако го полнам со послаб полнач од друга компанија ?

Пошто ме нервира ова кабелов на Xperia е едвај 15 цм :facepalm:
На кој телефон?
Колкава е излезна моќ н едниот и на другиот

Смени го само кабелот
Со другиот полнач поспоро ќе полни
Така и мислев да направам само не бев сигурен, па не сакав да направам некоја глупост без да прашам. На гугл само глупости ми излегуваа за полначите иако барав за што ќе биде ако го сменам кабелот.

Фала на одговорот (y)

Имаш кабли по 3 метри само земи му таков а полначот оригиналниот си го користи.

Имаш кабли по 3 метри само земи му таков а полначот оригиналниот си го користи.
Уф тие од три метри ако не е ептен некој скап добар ќе му полни цел ден

А бе дечки, телефонов ми се гасеше при секое јавување. На сред разговор се комираше. После тоа не се ни уклучуваше. Го однесов на сервис, смениле матична и екран.
И сеа све е у ред, освен коа праам муабет на телефон - автоматски се гаси екранот, не можам да спуштам, нема екран. Ама штом го насочам на сонце - се појавува екранот. Така кога сум надвор има екран, а коа сум дома нема. Дали е возможно ова? :lolzz:
Ме мрзи пак да го носам на сервис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom