- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.784
- Поени од реакции
- 115.726
Ќе биде смеење ако не дојде во Милан.
Кој викаше „ако сака Милан да го земе, ќе отиде во Милан“?Тазе фото, Џефри Кондогбија во Интер.
Некој што сеа ќе рече дека Поли е боље играч од ХефрејјјјјјјјјјјјјИма тема за шпекулации во која можете да коментирате и потенцијални трансфери. Барате ред, па се буните кога го има.[DOUBLEPOST=1434806258][/DOUBLEPOST]muce, hehe.[DOUBLEPOST=1434823910][/DOUBLEPOST]
Кој викаше „ако сака Милан да го земе, ќе отиде во Милан“?
хахахааНекој што сеа ќе рече дека Поли е боље играч од Хефрејјјјјјјјјјјјј
Ajде договорете се на чат таму и пишете ми официјално да знам, ја сеа идам да дерам!хахахаа
честито трансфер, бонбона играч.
Спремај се утре да частиш и да го официјализираме Кова
идам и јас, пишувате ко да ви даваат пари за секој ентер ебате, 500 имам. Ќе читам сабајле, кога ќе се трезнам.Ajде договорете се на чат таму и пишете ми официјално да знам, ја сеа идам да дерам!
Stephen M'Bia has left Turkey after failing to agree personal terms withTrabzonspor, according to Milliyet.
Интер и Милан од утре ќе има нова биткаStephen M'Bia has left Turkey after failing to agree personal terms withTrabzonspor, according to Milliyet.
ќе го пуштиме кај комшиките,само Имбула да го договориме.Да не речат после види ги комшикиве сите ни ги собрааИнтер и Милан од утре ќе има нова битка
шансите Арсенал да го купи Џексон се 0.1%, Мендес нема никаква соработка со Арсенал, ниту пак Венгер сака да соработува со него.Не е исклучен ни Арсенал како опција