Uefa Under-21 Championship Czech Republic 2015 (17.06 - 30.06)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе го освои ЕП?

• Вкупно гласачи
    31
  • Гласањето е завршено на .
На Спорт 1 (поранешна DSF) ќе даваат неколку натпревари. В четврток ќе даваат Англија - Португалија.[DOUBLEPOST=1434467515][/DOUBLEPOST]
И мене не ми дава да се уклучам на оваа група!

Пробај пак. Warman по втор пат успеа да влезе во лигата.

cze-den.jpg

Кадлец и Калаш се суспендирани и нема да го играат овој натпревар.

На Арена Спорт 1 ќе има преноси на сите натпревари.

Еми сегa кaжувaш. А oчекувaв дoстa oд Кaдлец (n)

Еве го десниот бек Кадерабек со гол. Откако Хофенхајм денеска потврдија дека го ангажирале, го купив во фантази тимот и прееска сакав во прв тим да го ставам, но гугл хромот ме зафркна и ми дреме на клупа. :tapp:

Браво за Чесите, добро играат, а повеќето (скоро сите де) играчи им играат во чешкото првенство.[DOUBLEPOST=1434569639][/DOUBLEPOST]Џуричиќ како добро игра човек да се запраша дали е тоа новиот Меси.[DOUBLEPOST=1434569802][/DOUBLEPOST]Филип Костиќ откажал поради повреда и нема да може да настапува на првенството. Инаку право на настап имале и Митровиќ (Андерлехт), Настасиќ и Марковиќ, но не добила дозвола од своте клубови. Да играле и тие ќе имале шанси и ова првенство да го освојат.

Последно уредено:
Како е можно да се игра во Чешка Европско првенство У-21 и Србија да учествува на него, додека истовремено Србија станува шампион на Светско во Нов Зеланд У20???

Како е можно да се игра во Чешка Европско првенство У-21 и Србија да учествува на него, додека истовремено Србија станува шампион на Светско во Нов Зеланд У20???
Играат само тие што имаат 21 година :D

Србија - фудбалска омладинска велесила :icon_mrgr:

Да не зборам што поради повреда и непуштање од нивните клубови не отидоа уште неколку доста квалитетни играчи.

Чесите се сигурица според мене и домашен терен публика. Германците ке ги торпедират данците :цицки:

Е добро како успеаа да соберат 4 тима младинци и да се толку конкурентни? :eek:
Србија пласман на СП во Нов Зеланд избори на првенството ЕП У19, таа генерација е, овие се сосем трети.

Леле леле Чесите што им прават на Србите. Напаѓачот Климент врска нема, но на среќа топката дојде до него и постигне гол.

Србија пласман на СП во Нов Зеланд избори на првенството ЕП У19, таа генерација е, овие се сосем трети.
Чекај, Србија освои ЕП у19 во 2013, сега се игра у21 во 2015. Не е ова истиот тој состав?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom