- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.059
- Поени од реакции
- 74.687
Не ги лажи алоСтанете инжинери, за некоја година кога ќе им дојде памет на убавите девојки ќе трчаат по вас.
Не ги лажи алоСтанете инжинери, за некоја година кога ќе им дојде памет на убавите девојки ќе трчаат по вас.
Нема никаква лага. Јас сум дипломиран сточарски инженер и тврдам дека откако ја земав дипломата не сум кренал глава од убави девојки со надојден памет.Не ги лажи ало
Не ги лажи ало
Незнам зошто уште си со такво суштество, подобро е да бидеш сама отколку до тебе да се вртка таков псајхо тип. После 1 одина дефинитивно преиспитај се дали сакаш да останиш цело време под притисок и да се пазиш за секоја постапка што ја правиш. Понекогаш не сме свесни во ситуацијата во која се наоѓаме , и после ни е криво зошто сме го трпеле копилето. Се надевам ќе си разговараш со него без страв за ситуацијава ако толку велиш те сака и ќе си го решиш проблемот , ама велат љубомората е болест а уште полошо ако таа трае 1 година .Во последно време дечко ми почна да ја претерува со неговата љубомора.
Одиме скоро 1 година од различни градови сме, но тој е премногу љубоморен..
Се лути што сум се сликала со најдобриот другар и побара да ја отстрнам сликата од фб,
а наводно причината за лутење била дека сум немала слика на фб со него па зошто да имам со другарите.
А ако толку многу сакам да се сликам со другарите ми рече да барам дозвола од него
Иначе не сакам многу да се сликам, не сум фотегенична и затоа немаме заедничка слика.
Почна ми забранува да се дружам со машки, а ако не му се јавам додека сум излезена одма се лути.
Знам дека многу ме сака, но не сакам поради љубомората да раскиниме...
Медицински сестриKakvi inzenjeri be.
Doktori 4 eva <3
Со жена и вака и така че се зафркниш, порано или подоцнаВеќе подолго време свиѓам едно девојче меѓутоа таа и не е баш заинтересирана за мене.. Е сега проблемот е во тоа што нејзината најдобра другарка се интересира... Ми пишува, ми збори, па муабети теми ова она.. И сега размислувам ако се фатам со нејзи потоа ќе нема шанси да бидам со таа што ја свиѓам, а ако не се фатам па незнам што ќе биди, не е лошо девојчево има и карактер и убавина и све...
Некој совет што да правам а да не се зафркнам подоцна ?
Drugarka imase odnos so decko i i im puknal kondomot ama ne znae dali svrsil vo nea sto da pravi da se napie apce za den potoa ili??Потребен ти е совет? Еве тука обрати се!
Еве ни и една советчилница.
Можете да се обратите доколку ви е потребен некој совет, ако имате љубовен проблем или проблем кој е во врска со сексот.
И без несериозни коментари :se_ molam
Да не се ебе со сивоњиDrugarka imase odnos so decko i i im puknal kondomot ama ne znae dali svrsil vo nea sto da pravi da se napie apce za den potoa ili??
Да собереме пари да си купи пиштолБратучетка на еден другар, имала комшика и некоја нејзина другарка се скарала со дечкото поради лајк на некоја слика на фејсбук. Заедно биле 2 години, 6 месеци и 4 дена. Како да и помогнеме?
1. Да се напиеш апче. Не сакаш да се размножуваш со идиот.Drugarka imase odnos so decko i i im puknal kondomot ama ne znae dali svrsil vo nea sto da pravi da se napie apce za den potoa ili??
1. Да се напиеш апче. Не сакаш да се размножуваш со идиот.
2. Да раскинеш под итно со идиотот.
3. Избегнувај идиоти во иднина.