Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Не ги лажи ало :icon_mrgr:
Нема никаква лага. Јас сум дипломиран сточарски инженер и тврдам дека откако ја земав дипломата не сум кренал глава од убави девојки со надојден памет.
Имаме бизнис со голуби со батко ми @Shahbaz и најарно ни оди.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
10
Поени од реакции
8
Во последно време дечко ми почна да ја претерува со неговата љубомора.
Одиме скоро 1 година од различни градови сме, но тој е премногу љубоморен..
Се лути што сум се сликала со најдобриот другар и побара да ја отстрнам сликата од фб,
а наводно причината за лутење била дека сум немала слика на фб со него па зошто да имам со другарите.
А ако толку многу сакам да се сликам со другарите ми рече да барам дозвола од него
Иначе не сакам многу да се сликам, не сум фотегенична и затоа немаме заедничка слика.
Почна ми забранува да се дружам со машки, а ако не му се јавам додека сум излезена одма се лути.
Знам дека многу ме сака, но не сакам поради љубомората да раскиниме...
Незнам зошто уште си со такво суштество, подобро е да бидеш сама отколку до тебе да се вртка таков псајхо тип. После 1 одина дефинитивно преиспитај се дали сакаш да останиш цело време под притисок и да се пазиш за секоја постапка што ја правиш. Понекогаш не сме свесни во ситуацијата во која се наоѓаме , и после ни е криво зошто сме го трпеле копилето. Се надевам ќе си разговараш со него без страв за ситуацијава ако толку велиш те сака и ќе си го решиш проблемот , ама велат љубомората е болест а уште полошо ако таа трае 1 година .

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Член од
13 февруари 2015
Мислења
102
Поени од реакции
161
Нека ми пише некој инбокс ми треба совет.

Член од
19 јули 2014
Мислења
142
Поени од реакции
23
Веќе подолго време свиѓам едно девојче меѓутоа таа и не е баш заинтересирана за мене.. Е сега проблемот е во тоа што нејзината најдобра другарка се интересира... Ми пишува, ми збори, па муабети теми ова она.. И сега размислувам ако се фатам со нејзи потоа ќе нема шанси да бидам со таа што ја свиѓам, а ако не се фатам па незнам што ќе биди, не е лошо девојчево има и карактер и убавина и све...
Некој совет што да правам а да не се зафркнам подоцна ?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Веќе подолго време свиѓам едно девојче меѓутоа таа и не е баш заинтересирана за мене.. Е сега проблемот е во тоа што нејзината најдобра другарка се интересира... Ми пишува, ми збори, па муабети теми ова она.. И сега размислувам ако се фатам со нејзи потоа ќе нема шанси да бидам со таа што ја свиѓам, а ако не се фатам па незнам што ќе биди, не е лошо девојчево има и карактер и убавина и све...
Некој совет што да правам а да не се зафркнам подоцна ?
Со жена и вака и така че се зафркниш, порано или подоцна :D

Aко се фатиш, голем е процентот во иднина ништо да не бидни со таа што ја свијџаш. Ако не е фатиш со ова шо те сфијџа, можиш да отаниш со таквото в раце. Пробај опни и се уште еднаш на та шо ја свиџаш и ако не те сака пак, врати и се на ова шо те свиџа, нема шо да изхубиш.

Член од
18 јуни 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
Потребен ти е совет? Еве тука обрати се!

Еве ни и една советчилница.
Можете да се обратите доколку ви е потребен некој совет, ако имате љубовен проблем или проблем кој е во врска со сексот.

И без несериозни коментари :se_ molam
Drugarka imase odnos so decko i i im puknal kondomot ama ne znae dali svrsil vo nea sto da pravi da se napie apce za den potoa ili??

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Братучетка на еден другар, имала комшика и некоја нејзина другарка се скарала со дечкото поради лајк на некоја слика на фејсбук. Заедно биле 2 години, 6 месеци и 4 дена. Како да и помогнеме?

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Братучетка на еден другар, имала комшика и некоја нејзина другарка се скарала со дечкото поради лајк на некоја слика на фејсбук. Заедно биле 2 години, 6 месеци и 4 дена. Како да и помогнеме?
Да собереме пари да си купи пиштол

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Drugarka imase odnos so decko i i im puknal kondomot ama ne znae dali svrsil vo nea sto da pravi da se napie apce za den potoa ili??
1. Да се напиеш апче. Не сакаш да се размножуваш со идиот.
2. Да раскинеш под итно со идиотот.
3. Избегнувај идиоти во иднина.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
1. Да се напиеш апче. Не сакаш да се размножуваш со идиот.
2. Да раскинеш под итно со идиотот.
3. Избегнувај идиоти во иднина.

Чисто ме интересира, зашто е машкото идиот во случајот ? Зашо му пукнал кондомот :)?

Пошо мене девојката ми личи на идиот во случајот со тоа "не знае" дали свршил во неа.

Kajgana Shop

На врв Bottom