Здраво, ме интересира во која земја се продаваат најефтини телефони, и сум слушнал дека во странство некаде и по 200 евра ги има Iphone 6ките. Ама не на договор вака ги купуваат по толку мн ефтино додека во Македонија 650 евра се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво, ме интересира во која земја се продаваат најефтини телефони, и сум слушнал дека во странство некаде и по 200 евра ги има Iphone 6ките. Ама не на договор вака ги купуваат по толку мн ефтино додека во Македонија 650 евра се.
Кина. Ајфонот можеш да го најдеш за 100 евра, но не е Ајфон, туку е некоја никаква копија. Ги имаше тие телефони и кај нас во една продавница (мислам Спаива се викаше), ама затоа телефонот има мени на кинески и ќе се расипе за еден месец.Здраво, ме интересира во која земја се продаваат најефтини телефони, и сум слушнал дека во странство некаде и по 200 евра ги има Iphone 6ките. Ама не на договор вака ги купуваат по толку мн ефтино додека во Македонија 650 евра се.
и месец може да не дочекаКина. Ајфонот можеш да го најдеш за 100 евра, но не е Ајфон, туку е некоја никаква копија. Ги имаше тие телефони и кај нас во една продавница (мислам Спаива се викаше), ама затоа телефонот има мени на кинески и ќе се расипе за еден месец.
![]()
За такви копии јасно дека Кина е број 1, ама мислам дека во случајов прашањето му беше конкретно за Ајфон оригинал да го купиш ама за пониска цена од тука.Кина. Ајфонот можеш да го најдеш за 100 евра, но не е Ајфон, туку е некоја никаква копија. Ги имаше тие телефони и кај нас во една продавница (мислам Спаива се викаше), ама затоа телефонот има мени на кинески и ќе се расипе за еден месец.
![]()
Убо шо ја видов темава. Јас сакам да земам моторола в3 на преклоп шо беа. Дан знајт некој кај би можел да најдам?
Абе да, имат и на алиекспрес ама јас викам дали можам во Македонија да го купам. Сакам да видам прво каков е па да го земам. Немам убо искуство со порачвење на телефони преку интернет.Www.ebay.com барај барај чедо
Абе да, имат и на алиекспрес ама јас викам дали можам во Македонија да го купам. Сакам да видам прво каков е па да го земам. Немам убо искуство со порачвење на телефони преку интернет.
Абе да, имат и на алиекспрес ама јас викам дали можам во Македонија да го купам. Сакам да видам прво каков е па да го земам. Немам убо искуство со порачвење на телефони преку интернет.
мојш линк да ми пуштиш кој точно го зеде. фала многу...Јас имам порачано баш пред 2 месеци в3 од алиекпрес за 1000 денари и стакло си е телефонот за тие пари.