- Член од
- 1 октомври 2007
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 8
BugarskaA kakva kniska podnese yugoslovenska ili bugarska
BugarskaA kakva kniska podnese yugoslovenska ili bugarska
slusni me sega so ubavo da ti kazam jas imam 43 god. i 2 sina malku pomali od tebe nepristoen si i nevospitan najverojatno, denes se registrirav na forumov i nemam mnogu vreme za da prebaruvam, samo prasav nesto opsto, ne treba ako ne sakas da odgovaras. jas neznam dali ti imas pojma sto e toa IQИма пребарувач темата.Во право бев кога реков,а еве и се потврдува дека некој има проблем со IQ.
Побрзо ќе му биде да поднесе за дупликат происход, помалце ќе чека до добивањето на пасошот, 1,5 год. Пепибе со среќа и пиши што си направилСега ќе поднесуваш за дупликат произход...или за првпат ќе подаваш документи во ДАБЧ?
Да, би требало да заврши работа, шансите се на твоја страна, можеш да се надеваш на позитивно решение.zdravo. me interesira dali nekoj ima vadeno bugarsi preku bitolskiot konzulat , jas denes podnesuvam dokumenti i sto mislite imam krstenica bugarska od tatko mi dali ke zavrsi rabota?
Јави се во ДАБЧ дај им информации од тебе,денот кога си поднел,бројче и би требало да ти кажат до каде е процедурата.Чекањево за произход од ДАБЧ стана историско веќе... Над 3 месеци чекам било каков изход од поднесувањето, ама сеуште ми се нема сменето статусот на страната на ДАБЧ.
Tuka imas sve i za site opcii na postapka vadenje licna karta, pasos i taksi:Znaci godina dena obavezno se ceka znam kaj nas deka se doplakja za ubrana postapka za vadenje pasos, ima takvo nesto kaj niv ili pak toa e za obnovuvanje na ztar pasos
е да си ми жив и здрав, за македончето секогаш е поважно да се направи паметен и да омаловажи некој друг на било каков начин, отколку да помогне и да одговори на еден едноставен начин!на форумов сме да си помагаме а не да мериме IQ...ама јбг тоа е македончето, зошто да подадеш рака кога можеш да го омаловажиш....жално
малце сум оффтопик но морав да реплицирам
Se slagam okolu nacinot na koj bi trebalo barem od opsta kultura da se komunicira, ali ima i edna druga rabota. Ce ti ispricam prica.е да си ми жив и здрав, за македончето секогаш е поважно да се направи паметен и да омаловажи некој друг на било каков начин, отколку да помогне и да одговори на еден едноставен начин!