Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Мене искрено ептен ми е фаца Радево и сакам да успее во Челзи кога веќе не успеа кај нас:D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дај Боже, иако е тоа science fiction. Умрен е Фалкао од Атлетико Мадрид/Порто/Колумбија. RIP.
Знам ама моментално боље и поевтина бекап солуција за Коста и нема. Мурињо иде на проверена варијанта а Фалкао-Коста е и те како проверена. Ништо чудно да ги уклопи и двајцата да му играат.

W

wicked_1

Гостин
Знам ама моментално боље и поевтина бекап солуција за Коста и нема. Мурињо иде на проверена варијанта а Фалкао-Коста е и те како проверена. Ништо чудно да ги уклопи и двајцата да му играат.
глеаш Фалкао 10тка, изиграва Руни

Џ

Џонтра Волта

Гостин
глеаш Фалкао 10тка, изиграва Руни
Па коа моеше Рамиреш да изиграва десно крило. :D

Ќе проба Му да импровизира нешто па ако не го бива ќе го остаи на клупа и ќе му дава повремени шанси, као кај нас коа дојде со Мансини и КЛарезма, иако ова се потпуно различни ситуации ама нема врска. :):)

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.970
Поени од реакции
8.192
Малку фали да му се случи Торес со Фалкао на Мурињо

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ел Тигре ќе се врати во форма. Парче ќе прави,парче.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Осеќам Фалкао ќе биде тешка дрветина и кај Челзи, ама ќе даде онака на среќа некој битен гол, исто ко Торес што даде два онака сосема случајно и ненамерно, па ќе се курчат овие :D

R

red.devil

Гостин
Ќе јадеш тагови како драгонскиот минатава сезона! :kuracc:
Нема да се деси такво нешто ради повеќе причини. А најбитната е што лани Коста дојде после топ сезона зад него, а Фалкао после мизерна сезона во Јунајтед на која што предходеше повреда која очигледно зеде добар дел од неговите атрибути по кои беше претпознатлив.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ќе јадеш тагови како драгонскиот минатава сезона! :kuracc:
Дај Боже, иако е тоа science fiction. Умрен е Фалкао од Атлетико Мадрид/Порто/Колумбија. RIP.
Затоа јас не се секирам за новонастанатата ситуација. Лани Хот Ајс беше и против Диего Коста, ама онака апла против, па ете... :)

H

HoT IcE

Гостин
Opsto poznat fakt na forumov e koga ja ke fatam da hejtam nekoj, toj igrac me demantira so dobra igra citaj Kosta, Fabregas, Willian, Ramires, Cahill..Za site ovie hejtano i pisuvano i site me demantiraa. Ama isto go hejtav i Torres i se mislam deka za Falkao ke bide ist slucaj. A bek ap opcija imame vo Remy i to solidna.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Opsto poznat fakt na forumov e koga ja ke fatam da hejtam nekoj, toj igrac me demantira so dobra igra citaj Kosta, Fabregas, Willian, Ramires, Cahill..Za site ovie hejtano i pisuvano i site me demantiraa. Ama isto go hejtav i Torres i se mislam deka za Falkao ke bide ist slucaj. A bek ap opcija imame vo Remy i to solidna.
Со Реми не се освојува ЛШ земајќи го фактот што Коста е подвижна болница. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom