Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ќе јадеш тагови како драгонскиот минатава сезона!Позајмица.
Ако го пуштат Реми и лиглево му зима минути, Мурињо пролив да го фаќа секоја утакмица све му ебам.
![Курац :kuracc: :kuracc:](/styles/default/xenforo/emot/bip.gif)
Ќе јадеш тагови како драгонскиот минатава сезона!Позајмица.
Ако го пуштат Реми и лиглево му зима минути, Мурињо пролив да го фаќа секоја утакмица све му ебам.
Дај Боже, иако е тоа science fiction. Умрен е Фалкао од Атлетико Мадрид/Порто/Колумбија. RIP.Ќе јадеш тагови како драгонскиот минатава сезона!![]()
Знам ама моментално боље и поевтина бекап солуција за Коста и нема. Мурињо иде на проверена варијанта а Фалкао-Коста е и те како проверена. Ништо чудно да ги уклопи и двајцата да му играат.Дај Боже, иако е тоа science fiction. Умрен е Фалкао од Атлетико Мадрид/Порто/Колумбија. RIP.
глеаш Фалкао 10тка, изиграва РуниЗнам ама моментално боље и поевтина бекап солуција за Коста и нема. Мурињо иде на проверена варијанта а Фалкао-Коста е и те како проверена. Ништо чудно да ги уклопи и двајцата да му играат.
Па коа моеше Рамиреш да изиграва десно крило.глеаш Фалкао 10тка, изиграва Руни
Нема да се деси такво нешто ради повеќе причини. А најбитната е што лани Коста дојде после топ сезона зад него, а Фалкао после мизерна сезона во Јунајтед на која што предходеше повреда која очигледно зеде добар дел од неговите атрибути по кои беше претпознатлив.Ќе јадеш тагови како драгонскиот минатава сезона!![]()
Ќе јадеш тагови како драгонскиот минатава сезона!![]()
Затоа јас не се секирам за новонастанатата ситуација. Лани Хот Ајс беше и против Диего Коста, ама онака апла против, па ете...Дај Боже, иако е тоа science fiction. Умрен е Фалкао од Атлетико Мадрид/Порто/Колумбија. RIP.
Opsto poznat fakt na forumov e koga ja ke fatam da hejtam nekoj, toj igrac me demantira so dobra igra citaj Kosta, Fabregas, Willian, Ramires, Cahill..Za site ovie hejtano i pisuvano i site me demantiraa. Ama isto go hejtav i Torres i se mislam deka za Falkao ke bide ist slucaj. A bek ap opcija imame vo Remy i to solidna.Знам ама моментално боље и поевтина бекап солуција за Коста и нема. Мурињо иде на проверена варијанта а Фалкао-Коста е и те како проверена. Ништо чудно да ги уклопи и двајцата да му играат.
Со Реми не се освојува ЛШ земајќи го фактот што Коста е подвижна болница.Opsto poznat fakt na forumov e koga ja ke fatam da hejtam nekoj, toj igrac me demantira so dobra igra citaj Kosta, Fabregas, Willian, Ramires, Cahill..Za site ovie hejtano i pisuvano i site me demantiraa. Ama isto go hejtav i Torres i se mislam deka za Falkao ke bide ist slucaj. A bek ap opcija imame vo Remy i to solidna.
Затоа со овој Фалкао све ќе освоимеСо Реми не се освојува ЛШ земајќи го фактот што Коста е подвижна болница.![]()
Минус 50 милиони.Малку фали да му се случи Торес со Фалкао на Мурињо